Fanii au descoperit că V din BTS fumează?

Army au descoperit un detaliu surprinzător în cea mai recentă fotografie încărcată de V din BTS.

Se pare că faimosul artist de la Big Hit Entertainment este acuzat că fumează țigări electronice, mai exact Juul, după ce a încărcat o fotografie cu o recentă operă de artă.

bts v juul 1

Fanii au observat un obiect ciudat în partea de jos a fotografiei, care se presupune că ar fi un dispozitiv Juul. Acest obiect este o alternativă considerată mai puțin periculoasă a țigărilor normale, dar totuși, conține nicotină.
bts v juul rumor 2

juul bts împotriva fumatului

Internauții au început să răspândească acest zvon, unii criticându-l, alții susținând că este viața lui privată și că nu trebuie să-l criticăm.

„Ce? Kim Taehyung fumează țigări electronice? Fir-ar.”

„Kim Taehyung, tu, nebunule. Nu fuma în fața lui Kim Yeontan (câinele lui V).”

„Fumezi țigări electronice. Bine, voi fuma și eu, acestea nu sunt atât de periculoase precum țigările normale.

„Taehyung, renunță la fumat, vei îmbătrâni mai repede.”

Pe de altă parte, alți fani susțin că acel obiect nu este o țigară electronică:

bts v juul 1

„Am făcut imaginea mai clară. Aveţi nevoie de ochelari, dacă vi se pare că astea două seamănă. Țigările electronice au vârful perfect simetric, dar în fotografia lui V, acel obiect este asimetric.”

Un alt fan susține că atunci când  e scos capacul unui Juul, este scos și conținutul țigării, dar în cazul lui V, obiectul nu are un capac şi niciun conţinut care să se vadă.

bts v juul rumor 2

Alții susțin că acel obiect este doar o unealtă folosită pentru a ține pasteluri sau cretă, și chiar dacă ar fi o țigară electronică, nu trebuie făcută atâta zarvă, pentru că este viața privată a lui V și nu trebuie criticat.

Sursa

21 de gânduri despre „Fanii au descoperit că V din BTS fumează?

  1. Juckie20

   Ai dreptate. Si asta valabil pentru orice persoana. E viata lui pana la urma, dar unii A.R.M.Y. sunt iîngrijorați pentru sănătatea lui si a celorlalți membri. Pana si fana aceasta e in aceeasi postură ” Taehyung renunță la fumat, vei îmbătrâni mai repede.”
   Dacă e să fumeze sa fie pe picioarele lui cu sănătatea.
   După părerea mea, nu inteleg ce e asa grozav sa înghiți un fum. Va spun din punctul meu de vedere. Am o varsta destul de maricica fata de pustoaicele A.R.M.Y., nu cu mult. Eu de cand ma stiu nu beau alcool, nu fumez si in niciun caz nu ma droghez. Nu inteleg ce fac bine corpului aceste 3 acțiunii, vicii. Si sunt singura din familia mea care nu agreează fumatul, adică sunt imună la curiozitatea de a fuma.

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
 1. complexity 🌟🌞

  „Kim Taehyung, tu, nebunule. Nu fuma în fața lui Kim Yeontan (câinele lui V)” i’auzi şi la asta 😂😂😂😂😂😂

  Tae vrând să împărtăşească ceea ce face cu armys

  Some armys „OMG ce e aia o tigara? Omg nu oppa”

  Omul a vrut sa îşi împărtăşească arta cu fanii lui si ei?! Damn i can’t believe

  Ăia nici nu văd ce dracu e chestia aia dar deja îl bagă pe bietul om în probleme de parcă nu are 23 de ani şi e copil mic, ferească 😂😂😂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Dumi

  Doamne ce fani. Nici eu nu cred ca aia e o tigara. Nu seamana. Din atatea mii de lucruri care seamana, de ce ar fi tocmai o tigara… e prea exagerat. Si daca ar fi o tigara poate chiar nu e a lui. Trag prea repede concluzii. Pana la urma e viata lui, face ce vrea.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Bianca

  Serios? Mie una îmi e imposibil sa cred bârfele astea. Oricâte probleme ar avea pe cap și oricât de stresat ar fi acest inocent print numit Taehyung nu fumează! Sunt sigura ca știe ca dacă ar face asta nu și-ar distruge doar lui viața…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. Sabina

  Nu cred că fumează deoarece BTS au destulă experiență în industria muzicii și nu cred că așa dintr-o dată i-a venit lui V să pună o țigară in poza adică acum să fim serioși daca ar fuma nu ar fi atent sa nu afle nimeni…doar părerea mea…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. Andreea

  Eu inteleg un lucru, dc toate ARMYs sar asa repede cu gura ( nu chiar toate cele care zic ca aia e o tigara) Sunteti doar niste disperate de viata voi carevsustineti cu fumeaza, face ce vrea este viata lui, nu este vre-un pusti de 5 ani care sa nu stie ce face, lasa-ti omul in pace, nu e de parca a fost vre-un army care sa ii tina lumanarea si sa poata sustine ca Tae chiar fumeaza, asa ca nu mai trageti concluzii pripite, si pana la o adica noi ARMYs ii iubim cu bune cu rele pt ceea ce canta si pt ceea ce sunt, nu pt ceea ce fac in viata privata!!!
  Acm sa vina hate-ul!😒

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s