Rezultatele și câștigătorii din prima zi a „Competițiilor de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Noul An”

Results For Day 1 Of “2019 Idol Star Athletics Championships – New Year Special”

„Competițiile de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Noul An” au început!

Pe 5 februarie, în primul episod special difuzat, mulți idoli populari au luat parte la întreceri, ce includ alergarea la viteză, bowling, trasul cu arcul și gimnastica ritmică. 

Gazdele principale din acest an au fost Jun Hyun Moo, Leeteuk din Super Junior și TWICE. Idolii ce au luat parte la întreceri sunt EXO, TWICE, Super Junior, Red Velvet, iKON, G-Friend, Seventeen, Gugudan, MONSTA X, MOMOLAND, ASTRO, (G)I-DLE, NCT 127, IZ*ONE, THE BOYZ, Cosmic Girls, Stray Kids, Celeb Five, Golden Child, Weki Meki, SF9, Laboum, UP10TION, April, IMFACT, fromis_9, ONF, Cherry Bullet, Samuel, ELRIS, Hyeongseop X Euiwoong, Dream Note, IN2IT, HASH TAG, D-Crunch, Nature, ATEEZ, Hey Girls, NOIR, LipBubble, TRCNG, Icia, VOISPER, GWSN, BLACK6IX, Holics, 14U, S.I.S, Seven O’Clock, H.U.B și M.O.N.T.

Mai jos aflați rezultatele!


Cursa de viteză la 60 de metri – fete

La cursa de 60 de metri medalia de aur a fost câștigată de Yeonjung din Holics, după ce a ajuns la final în 9.14 secunde. Lee Na Gyung din fromis_9 a ajuns în 9,23 secunde clasându-se pe locul doi. Alergând în 9.28 de secunde, membra Jiae din S.I.S a luat medalia de bronz.


Alergare la viteză pe 60 de metri – băieți

În întrecerea idolilor masculini, Y din Golden Child a luat și acest sezon medalia de aur, cum a făcut și data trecută. Acum și-a bătut propriul record de 7,60 secunde, alergând în 7,52 secunde. Nam Yoon Sung din NOIR a luat argintul cu 7,53 secunde, în timp ce Jangjun din Golden Child a luat bronzul cu un scor de 7.61 secunde.


Bowling – băieți

În preliminariile de bowling pentru atleții masculini, Bobby din iKON și Cha Eun Woo din ASTRO au luptat strâns, iar la urmă Eun Woo a avansat în semifinale cu un scor de 138 de puncte față de 114 ale lui Bobby.

În lupta dintre Mingyu din Seventeen și Jaehyun din NCT 127, Mingyu a avut un început minunat, lovind perfect din prima încercare. Însă, Jaehyun s-a dovedit a fi un „super rookie” (el a început să joacă bowling cu doar 3 săptămâni înainte de filmări), și a obținut 173 de puncte versus 144 de puncte ale lui Mingyu.

Minhyuk din MONSTA X și Shindong din Super Junior au luptat și ei în preliminarii, și Minhyuk a avansat cu un scop de 154 de puncte versus 134.

Medaliații cu aur la „2018 Idol Star Athletics Championships – New Year Special”, Cha Eun Woo și Chanyeol din EXO, au luptat în semifinale, iar Chanyeol a câștigat cu un scor de 187:134, obținând un bilet spre finale.

Jaehyun și Minhyuk au luptat unul împotriva altuia în semifinale, iar membrul NCT a doborât recordul la bowling al competițiilor „Idol Star Athletics Championships”, obținând un scor de 243! El a înregistrat 6 strike-uri în doar un joc, scorul lui fiind în stare să impresioneze chiar și jucătorii profesioniști, și va juca în finală, într-un alt episod.


Tragerea cu arcul – fetele

În semifinalele pentru trasul cu arcul, participanții au fost Gugudan, Red Velvet, G-Friend și TWICE. Prima bătălie, între TWICE și Red Velvet, a dus și victoria trupei de la JYP cu un scor de 77 versus 67.

În partida trupei Gugudan și G-Friend, Gugudan a trecut în finală cu un scor de 90.


Tragerea cu arcul – băieți

Semifinalele pentru idolii masculini a pus față în față trupele Seventeen și MONSTA X. Seventeen a mers în finală cu un scor de 92 la 90.

Iar NCT 127 a trecut în finală după ce a doborât trupa iKON.


Gimnastică ritmică

Idolii feminini și-au demonstrat spectacolul impresionant și elasticitatea în competiția de gimnastică ritmică. JooE din MOMOLAND a evoluat prima cu melodia „We Will Rock You” de Quenn. A primit scorul 10,6.

Chiar dacă este pentru prima dată când participă la competițiile de gimnastică ritmică, Eunseo din Cosmic Girls a obținut scorul de 12,5. ZN din Laboum și-a demonstrat abilitățile cu calm și a obșinut 12,1 puncte.

Shuhua din (G)I-DLE a fost ultima ce a venit la competiție, dar a obținut scorul de 12,7 puncte. May din Cherry Bullet, cea mai tânără competitoare, a obținut 12,6 puncte.

Rachel din April a obținut aurul la „2018 Idol Star Athletics Championships – Ediția Specială de Anul Nou”, reușind să impresioneze, din nou, cu evoluția sa, care e fost cea mai dificilă din punct de vedere tehnic, și a obținut scorul de 13,2 puncte, doborând recordul precedent de la ISAC.

Yukyung din ELRIS, care a câștigat medalia de aur în ediția „2018 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special”, a obținut argintul cu un scor e 12,9 puncte.

A doua parte a competițiilor a fost difuzată azi, la ora coreeană 18:45. Felicitări tuturor participanților!

sursa

2 gânduri despre „Rezultatele și câștigătorii din prima zi a „Competițiilor de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Noul An”

  1. Pingback: Câștigătorii și rezultatele din a doua zi a „Competițiilor de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Anul Nou” – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s