Câștigătorii și rezultatele din a doua zi a „Competițiilor de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Anul Nou”

Episodul al 2-lea al „Competițiilor de Atletism ale Idolilor – Ediția Specială de Anul Nou” de pe MBC, a fost difuzat, iar rezultatele au fost anunțate.

După începerea ediției speciale pe data de 5 februarie, a doua parte a evenimentului acestui sezon a fost difuzată pe 6 februarie, fiind găzduită de Jun Hyun Moo, Leeteuk din Super Junior și membrele TWICE. Puteți vedea rezultatele din prima zi aici!

A doua parte a evenimentului, la care au participat aceeași idoli, EXO, TWICE, Super Junior, Red Velvet, iKON, G-Friend, Seventeen, Gugudan, MONSTA X, MOMOLAND, ASTRO, (G)I-DLE, NCT127, IZ*ONE, THE BOYZ, WJSN, Stray Kids, Celeb Five, Golden Child, Weki Meki, SF9, LABOUM, UP10TION, APRIL, IMFACT, fromis_9, ONF, Cherry Bullet, Samuel, ELRIS, Hyeongseop X Euiwoong, Dream Note, IN2IT, HASH TAG, D-Crunch, Nature, ATEEZ, Hey Girls, NOIR, LipBubble, TRCNG, Icia, VOISPER, GWSN, BLACK6IX, Holics, 14U, S.I.S, Seven O’Clock, H.U.B și M.O.N.T., a inclus probele de bowling, tirul cu arcul, ștafeta și lovitură de la 11 metri.

Mai jos puteți vedea rezultatele din ziua a 2-a:

Lovitură de la 11 metri

Lovitura de la 11 metri a fost adăugată ca o nouă probă în aceasta ediție, pentru a comemora a 10-a aniversare a „Competițiilor de Atletism ale Idolilor”. În sferturi, iKON a câștigat împotriva trupei SEVENTEEN, ASTRO a câștigat împotriva trupei Golden Child, The Boyz a câștigat împotriva trupei Stray Kids și NCT 127 a câștigat împotriva celor din MONSTA X. Prin urmare, cele patru echipe câștigătoare au avansat în semifinale.

În semifinale, iKON a concurat împotriva membrilor The Boyz. Echipele au jucat un meci strâns, iar Chanwoo a fost singurul care a înscris un gol. Prin urmare, iKON a câștigat un loc în finală.

NCT 127 și ASTRO s-au calificat, de asemenea, în semifinale, iar ASTRO a câștigat cu un scor de 4 la 2.

În finală, Moonbin din ASTRO și Chanwoo din iKON au impresionat cu abilitățile lor incredibile de portari. În cele din urmă, cei doi idoli au avut o confruntare finală.

Moonbin a marcat echipei sale un gol, după care a blocat lovitura lui Chanwoo, asigurând grupului său medalia de aur. Ca fiind prima echipă câștigătoare a competiției, ASTRO a primit, de asemenea, carne de vită coreeană!

Bowling – Fete

La proba de bowling feminin, Celeb Five și MOMOLAND s-au calificat în semifinale, iar Celeb Five a câștigat cu un scor de 101 la 78.

Într-un meci între gugudan și (G) I-DLE, gugudan a câștigat cu un scor de 124 la 84.

Gugudan și Celeb Five au avansat astfel în finală. Kim Sejeong și Kang Mina din Gugudan au uimit publicul în timp ce, continuând să obțină strike-uri sau spare-uri, au câștigat cu un scor de 155. Ele au stabilit un nou record la bowling pentru idolii de sex feminin la „Competițiile de Atletism ale Idolilor”!

Bowling – Băieți

În finalele dintre idolii de sex masculin la bowling s-au calificat Chanyeol din EXO și Jaehyun din NCT. Chanyeol a câștigat medalia de aur, în timp ce Jaehyun a uimit audiența prin stabilirea unui nou record, marcând șase strike-uri la rând, în ciuda faptului că a început să joace bowling doar cu trei săptămâni înainte.

După un meci intens, Chanyeol a câștigat cu un scor de 217 la 195.

Tir cu arcul – Fete

În finala pentru competiția de tir cu arcul, Dahyun, Chaeyoung și Tzuyu din TWICE s-au confruntat cu Kim Sejeong, Kang Mina și Hana din Gugudan.

După ce Dahyun și Chaeyoung s-au înfruntat cu Hana și Kang Mina, Gugudan a întrecut TWICE cu 7 puncte. Tzuyu a marcat apoi 10 puncte de patru ori la rând. Cu toate acestea, Kim Sejeong a menținut poziția grupului ei, marcând 9, 10 și 10 puncte. Hana obținut apoi ultimele puncte, cele 8 puncte câştigate de aceasta aducând victoria pentru Gugudan. Este pentru a doua oară la rând cand Gugudan câștiga medalia de aur la tir cu arcul.

Tir cu arcul – Băieți

NCT 127 și Seventeen s-au confruntat în finala pentru tir cu arcul. În primul rând, Doyoung din NCT 127 și Jun din Seventeen au obținut același punctaj. Mark din NCT 127 și Vernon din SEVENTEEN au obținut apoi câte 10 puncte fiecare. SEVENTEEN a câștigat, în cele din urmă, un avantaj de 1 punct.

Diferența dintre punctajele celor două echipe s-a mărit atunci când Taeyong din NCT 127 a obținut 6 puncte , iar DK a obținut 10 puncte, spărgând, de asemenea, camera din interiorul țintei. Mark a revenit pentru a prelua tura lui Taeyong, dar a marcat doar 6 puncte.

DK a marcat încă 10 puncte (cu patru scoruri perfecte la rând!), Iar SEVENTEEN a luat medalia de aur și a stabilit un nou record cu un scor total de 95.

Ștafetă – 400 de metri

În finalele de la ștafetă – 400 de metri pentru sportive feminine, grupurile care au participat au fost MOMOLAND, WJSN, IZONE și Gugudan. IZONE și-au câștigat prima medalie de aur, plasându-se pe prima poziție.

În finalele pentru sportivii de sex masculin, au concurat ASTRO, echipă care a câștigat, Golden Child, Stray Kids și ONF.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s