Cha Eunwoo din ASTRO și Shin Se Kyung ar putea juca împreună!

Cha Eunwoo din ASTRO și Shin Se Kyung ar putea fi parteneri într-o K-drama istorică de la MBC, ‘Rookie Historian Goo Hae Ryun’ (titlu de lucru).

Lumea se bate pe Cha Eunwoo după primul său rol principal din drama de tineret ‘My ID Is Gangnam Beauty’ care a avut mare succes.  Un reprezentant al industriei a spus: „Cha Eun Woo a ales noua drama „Rookie Historian Goo Hae Ryun” de la MBC ca următorul său proiect după drama JTBC de anul trecut „My ID Is Gangnam Beauty”. El va prelua primul rol principal într-o miniserie a unei rețele tv majore.”

Ca răspuns, Fantagio Entertainment a spus: „Cha Eun Woo a primit o ofertă pentru „Rookie Historian Goo Hae Ryun” și revede pozitiv oferta în acest moment.”

„Rookie Historian Goo Hae Ryun” va spune povestea femeilor din secolul al XIX-lea care  au deranjat lumea dar au scris cărți de istorie, în ciuda faptului că erau femei. Drama va fi despre lupta împotriva prejudecăților de gen și a statutului social și va arăta valoarea schimbării. Pe lângă povestea de supraviețuire a istoricilor  de la palat, va arăta și dragostea care înflorește între prințul Yi Rim și istoricul Goo Hae Ryung.

Potrivit surselor, Cha Eun Woo va juca rolul prințului Yi Rim, un personaj singuratic care nu a ieșit niciodată cu o femeie și trăiește o viață dublă, fiind și un romancier romantic  de succes din orașul Hanyang. În timp ce jonglează cu ambele lumi, o întâlnește pe Goo Hae Ryung și începe să se îndrăgostească de ea.

Shin Se Kyung este în prezent în discuții pentru rolul lui Goo Hae Ryung. La 28 ianuarie, o sursă din cadrul agenției sale a confirmat că actrița a primit o ofertă pentru „Rookie Historian Goo Hae Ryung” și că o analizează în prezent.

V-ați dori să îi vedeți pe cei doi jucând împreună în această minidrama?

 

Sursa: soompi

 

3 gânduri despre „Cha Eunwoo din ASTRO și Shin Se Kyung ar putea juca împreună!

  1. Pingback: Shin Se Kyung a confirmat rolul în noua dramă de pe MBC – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s