Rowoon din SF9 vorbește cu afecțiune despre grup & planurile viitoare de carieră

Rowoon din SF9 a cucerit publicul deja, atât ca idol dar mai ales cu abilitățile sale de actor și spune că nu vrea să renunțe la actorie, ba din contră!

Rowoon a acordat un interviu celor de la sports.donga în care a vorbit despre experiența sa de a fi actor și membru al trupei SF9.

Când i-a fost adresată o întrebare cu privire la actorie, Rowoon a amintit despre evoluția sa, de la stagiar la idol: „La început a fost visul meu să cânt. Scopul meu a fost să fiu un idol  care dansează și cântă. Când am fost stagiar, am primit o mulțime de informații de la compania mea. Printre ele, am devenit interesat să joc în timp ce luam lecții de actorie”.

Fiind stagiar timp de cinci ani sub FNC Entertainment, Rowoon a muncit din greu pentru debutul său atât în SF9, cât și pentru activitățile de actorie. Rowoon a jucat în roluri  cu care s-a remarcat în proiecte TV ca „School 2017”, About Time, „Where The Stars Land” etc..

Cunoscând faptul că este foarte popular ca actor, el își arată în mod explicit dragostea și dorința de a fi înainte de toate  o parte a grupului său SF9. Idolul a spus cu un zâmbet: „Cântatul și actoria sunt la fel pentru mine. Nu pot lipsi de la una pentru cealaltă. În ultima vreme membrii SF9 cresc și devin mai buni.”

El și-a exprimat recunoștința față de colegul său, Chani, a cărui carieră în actorie înflorește de asemenea. El a povestit cum Chani i-a oferit sfaturi și încredere pentru proiectele sale de actorie și, de asemenea, că membrii l-au urmărit și susținut în actorie.

Rowoon pare că pune grupul înaintea lui și a subliniat activitățile grupului mai mult decât activitățile sale solo. Acesta a spus cum nu poate ignora niciodată echipa de oameni talentați din care face pare, care înseamnă cel mai mult pentru el. În plus, el chiar și-a dorit mult ca fanii să se uite mai mult prin el către SF9, așa cum a spus și în alte interviuri.

„Primul nostru scop este să fim numărul unu în muzică ca SF9”. El a mai spus că există doar câțiva membrii SF9 care își doresc albume solo, în timp ce alții vor să lucreze la muzică. Tot ce le dorește colegilor săi este să fie fericiți în ceea ce fac și ce le place să facă.

Când vine vorba de scopurile personale, ele a spus: „Vreau să fiu cântăreț, idol care să cânte și să danseze. Vreau să interpretez roluri de actorie, astfel încât să mă mențin mai mult timp (în industrie).”

El a asigurat că totul merge bine cu SF9 și cu actoria și că nu are nevoie de două corpuri pentru a juca acest rol dublu. „Dacă încerc din greu, voi avea o șansă într-o zi când publicul ne va găsi inimile adevărate”.

Îi dorim și  noi mult succes în continuare, atât în activitățile de grup, cât și în actorie și alte proiecte solo!

 

Sursa: hellokpop.com

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s