Yang Hyun Suk a numit al doilea sub-unit al grupului Treasure 13 după o sticlă de vin + altele

Șeful agenției YG Entertainment a surprins pe mulți atunci când a anunțat că va debuta un singur grup format din 13 membri, Treasure 13 și a revenit pentru a răspunde mai multor întrebări legate de stagiarii finaliști de la „YG Treasure Box„. El  a precizata și care va fi numele unit-ului nr. 2.

Ca urmare a anunțului cu privire la Tresure 13,, iată mai multe răspunsuri ale lui Yang Hyun Suk la întrebările fanilor, inclusiv legat de numele celui de-al doilea subgrup al Treasure 13, precum și denumirea fanclubului Treasure 13, emisiunea lor de tip realitaty de pre-debut și  altele.

Î: Care este numele celui de-al doilea grup din 6 membri?

R:

„Numele celui de-al doilea, grupul cu 6 membri, este Magnum. Membrele Black Pink au menționat numele pe emisiune înainte și s-a arătat că YG Entertainment a înregistrat deja acest nume, așa că mulți dintre voi ați bănuit deja acest nume de grup.

Numele Magnum a fost ales pentru că ei spun în mod obișnuit că sunt „beți de muzică”, la fel cum ar spune alții „beți de la alcool” sau „beți ca stare de spirit”, și una din băuturile alcoolice de cea mai bună calitate cunoscute este o sticlă de vin de 1,5 litri, Magnum.

Am ales acest nume în speranța că lumea se va „îmbăta” cu muzica lor, iar acest nume este folosit și pentru a descrie modele de pistol de colecție, așa că am simțit că numele se potrivește unui grup de băieți mai bine decât unui grup de fete; este un nume pe care l-am prețuit după ce am terminat să-i înregistrăm marca. „

Î: Care sunt planurile de debut pentru Treasure 13?

R:

„Primul debut al lui Treasure 13 este așteptat în perioada mai-iulie a acestui an, iar eu intenționez ca Treasure 13 să crească în continuu prin lansări muzicale și într-un stil agresiv.

După debutul de succes al Treasure 13, Treasure și Magnum vor continua să promoveze ca două grupuri separate.”

Î: Există planuri de pre-debut?

R:

„La” YG Treasure Box „, reporterul Jang Sung Gyu a folosit de multe ori comentariul „Open The Treasure Box „. Această expresie va fi folosită în curând ca titlul unui nou program de tip reality care descrie procesul de debut al Treasure 13, precum și viața de zi cu zi. În prezent, ne pregătim pentru acest program de reality care se va difuza pe V Live, YouTube etc., la fel ca „YG Treasure Box”, pentru a aborda simultan fanii globali.

Î: Există un nume de fanclub pentru Treasure 13?

„Cele trei echipe vor avea un nume de fanclub în ansamblu. Numele fanclubului este, de asemenea, un termen care a fost folosit foarte des în emisiunea „Treasure Box”- „Treasure Maker„. Consider că este cel mai potrivit nume de fanclub, deoarece creșterea și succesul lui Treasure 13 vor fi făcute alături de fani.”

Î: Care este punctul distinctiv al Treasure 13 față grupurile lor senioare de la YG?

R:

„Ca generații, putem constata că Big Bang este grupul de băieți din generația 1, WINNER și iKON sunt generația a 2-a, iar Treasure 13 sunt a treia generație.

O asemănare cu grupurile lor senioare va fi faptul că membrii vor participa la compunerea și scrierea de versuri pentru toate cântecele lor.

În cazul Treasure 13, însă, nu intenționăm să impunem participarea membrilor la compunerea și scrierea propriilor melodii; în schimb, intenționăm să utilizăm capabilitățile de producție ale YGE la maximum. În timp ce un artist care își compune și scrie propriile cântece poate deveni o mare putere, este adevărat că atunci când membrii sunt prea ocupați și nu au timp sau se blochează în timpul procesului creativ, pot crea un decalaj mult mai mare în pauzele de promovare.

Așa cum principalul nostru producător Teddy se ocupă de muzica Black Pink cu participarea artiștilor noștri The Black Label, muzica Treasure 13 va fi creată de producătorii YG, producătorii Black Label și producătorii noștri creați de YGX, având un proces creativ rapid care implică peste 30 de producători.

Solicit atenția și încurajarea abundentă a fanilor pentru un debut reușit al grupuluiTreasure 13.

Din cauza constrângerilor legate de timp, voi reveni din nou mâine cu știri despre lansarea muzicii noi de la Black Pink.”

 

Sursa

Un gând despre „Yang Hyun Suk a numit al doilea sub-unit al grupului Treasure 13 după o sticlă de vin + altele

  1. Pingback: Papa YG confirma debutul solo al lui Rose si revenirea Black Pink din martie +altele – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s