Bang Shi Hyuk ajunge în topul Billboard al primilor 25 de inovatori!

Billboard a anunțat lista primilor 25 de inovatori din industrie și l-a inclus pe șeful agenției Big Hit Entertainment printre aceștia!

La data de 7 februarie, Billboard a lansat clasamentul său „Noua Generație din Muzică:  Top 25 Inovatori”. Pe site-ul său, Billboard îi descrie pe cei 25 de pe listă ca fiind „perturbatori care vor defini viitorul afacerii”.

Producătorul executiv Big Hit Entertainment și CEO-ul Bang Shi Hyuk au intrat pe listă pentru că este omul din spatele succesului fenomenal al BTS. Revista scoate în evidență eforturile colaborării lui Bang Shi Hyuk considerând că membrii grupulului au reușit să devină stele pop la nivel mondial datorită acestei colabări, evocând faptul că băieții au ajuns pe coperta revistei Time, cele două locuri 1 în topul Billboard 200 și show-ul BTS de pe imensul stadion Citi Field din New York din 2018.

Producătorul de la Big Hit a comentat că nu există o „strategie specifică dedicată creării unui grup pop global” și că a folosit un „proces de colaborare”. De asemenea, el a declarat că a promis membrilor BTS de la bun început că „muzica BTS trebuie să provină din povestiri proprii.”

Bang Shi Hyuk a fost recunoscut anterior ca un lider care a influențat industria muzicală internațională atunci când Billboard a lansat lista „73 de jucători internaționali de putere” în mai 2018.

Felicitări lui Bang Shi Hyuk!

 

Sursa

 

 

 

https://www.soompi.com/article/1302269wpp/bang-shi-hyuk-makes-billboards-list-of-25-top-innovators

Un gând despre „Bang Shi Hyuk ajunge în topul Billboard al primilor 25 de inovatori!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s