Key din SHINee se autoironizează și povestește despre „prima dată”

Capture.PNG

BuzzFeed Celeb a postat un filmuleț în care Key dezvăluie răspunsurile sale sincere legate de întrebările cu privire la „prima dată” ale unor momente din viața lui.

Key a oferit câteva povești personale amuzante și interesante din viața lui personală și din carieră ( probabil că pe unele dintre ele ar dori să le uite). Idolul a râs amuzat și uneori jenat atunci când întrebările i-au stârnit anumite amintiri, dar și când s-a încurcat în răspunsuri, și a refuzat să spună când a fost primul lui sărut. Însă, una peste alta, interviul este foarte drăguț și dezvăluie o latură plăcută și spontană a lui Key, care te faci să îl simpatizezi și mai mult. Hai să descoperim întrebările și răspunsurile oferite de idol:

Prima melodie K-Pop memorabilă: „I’m Your Girl” de la S.E.S. din 1997

Primul lucru pe care îl faci atunci când te trezești: Întâi îmi verific mobilul. Și beau un pahar cu apă. Fac duș. Dacă nu am program, nu fac duș (râde).

Prima poreclă: Bumkey. De când aveam 14 ani. Numele meu pe Instagram este tot Bumkey. Cu toate astea, un alt cântăreț a debutat cu numele „Bumkey” deci nu mai pot folosi numele ăsta.

Prima evoluție pe scenă: A fost acum 11 ani pe 25 mai și arătam foarte urât.

Prima impresie despre America: Americanii sunt generoși.  Au multe culturi. O țară cu un hamburger grozav. Sunt generoși cu multe culturi.

Primul prieten adevărat: Încă mai este prietenul meu cel mai bun. L-am cunoscut în anul 2 de la gimnaziu. Este steward.

Primul moment jenant de pe scenă: A fost acum 8 ani. Pe scurt, fermoarul meu nu era bine închis și purtam lenjerie roșie. Încă mai circulă poze cu asta.

Prima dată când ai realizat că ești faimos: Momentul în care am realizat că trebuie să port mască atunci când ies. Asta a fost în 26 mai 2008. Ziua de după debutul meu (râde). Am știut că sunt faimos.

Primul apartament cu colegii tăi de trupă: A fost un dezastru și iadul pe pământ! A fost mai rău decât un meci F1.  Ne certam în fiecare zi. Am trăit împreună timp de 4 ani. După ce am început să trăim separat, am devenit cei mai buni prieteni din lume.

Ai spus F1: Da, am spus F1 (râde) Cum era? A da, era K1! Ah, e atât de jenant!

Prima celebritate care ți-a căzut cu tronc: BoA. De la 14 ani. Ador muzica ei, stilul ei și ador personalitatea sa. Ador totul la ea. Este idolul meu favorit și modelul meu, cred. Nu, chiar este!

Prima mare achiziție: Am cumpărat o mașină acum 6 ani.  Un Kia Ray verde. Cred că a fost prima mea cumpărătură mare. Ah, defapt nu! Tata a cumpărat o mașină pentru mine! O să merg cu a doua mașină a mea. Când am cumparat un BMW acum 3 ani. L-am plătit timp de 3 ani…

Prima dată când ai gătit: Deci acum 20 de ani am făcut un piure de cartofi pentru bunica mea. Sună atât de dulce! Din câte îmi amintesc a avut un gust foarte nasol. Nu a fost bun, dar ea tot l-a mâncat de dragul meu.

Primul sărut: Primul meu sărut, serios? (râde)

Primul animal de companie: un cățel numit Coco. Ea a murit când aveam 20 de ani. Acum sunt tatăl unui câine pe care îl cheamă „Comme Des Garcons.”

2 gânduri despre „Key din SHINee se autoironizează și povestește despre „prima dată”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s