Internet

Chanyeol îl tachinează și amenință pe Chen

Chanyeol a zis că vrea locul ”C”!

În noul reality show al trupei EXO, băieții s-au împărțit în două echipe. Prima a fost formată din Chen, Suho, D.O. și Kai, iar a două din Chanyeol, Baekhyun și Xiumin. În timp ce mergeau spre următoarea destinație, Chen a enumerat membrii din echipa lui – „Chen, Kai, D.O. și Suho – o echipă”, iar colegul său imediat l-a întrerupt, zicându-i – „Nununu. ChanBaekXi. Sunt în EXO-CBX.”

Chen s-a aprins imediat și i-a spus – „Hei! Hei! Hei!” – și l-a ignorat când a zis că vrea să fie noul C, dar Chanyeol a început să fredoneze cel mai recent cântec lansat de sub-grup, „Blooming Days”. Xiumin care face parte din EXO-CBX a izbucnit în râs, iar Suho calm a zis că le trebuie un rapper, făcându-l pe Chen să rămână fără cuvinte.

Aceasta nu este prima dată când Chanyeol îl ‘amenință’ că-i va lua locul. Când au ajuns la locația unde trebuiau să îndeplinească misiunile, Chanyeol a început să strige – „Wow, este EXO-CBX!” – și să cânte și danseze pe melodia „HEY MAMA” de la EXO-CBX. Chen iritat a țipat din nou – „HEI! Tu, cel fals” – și a rămas din nou fără cuvinte.

Mai jos puteți vedea interacțiunea adorabilă dintre membrii EXO!

Sursa: kstarlive

Reclame

4 gânduri despre „Chanyeol îl tachinează și amenință pe Chen

    1. Sunt atât de amuzanți și adorabili… 🤗💕😍😅
      Adevărul e, că Chanyeol de când a debutat EXO-CBX a făcut aluzii cu privire la „C”… 😅… Dar știm că el e fan și iubește melodiile subunitului… 💕

      Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s