Concerte/Evenimente · Ştiri

Trupa BTS își face intrarea în stil coreean pe ușa din față de la Grammy și promite să revină!

Visul membrilor BTS s-a împlinit în seara de 10 februarie la Los Angeles. Aceștia au pășit pe covorul roșu de la premiile Grammy îmbrăcați impecabil și au urcat pe scenă, înnebunind internetul și fanii K-Pop. 

Băieții sunt primele vedete coreene care prezintă un premiu pe scena de la Grammy. Ei au apărut pe covorul roșu de la eveniment îmbrăcați la costum și au acordat și interviuri, neputându-și ascunde zâmbetele de fericire. Băieții au pozat serioși, apoi s-au distrat stând în tot felul de poziții amuzante în fața fotografilor și ziariștilor.

Relaxați și puși pe distracție, membrii BTS au coborât din mașină îmbrăcați elegant, la costum negru, în frac și papion. De această dată idolii au promovat designeri coreeni. J-Hope a purtat un costum din colecția lui Kim Seo Ryong, un designer care are haine sofisticate pentru bărbați, iar ceilalți șase membri au avut costume personalizate de la JayBaek Couture, o firmă de haute couture care îmbracă și alte vedete coreene precum Hyun Bin și Jo In Sung.

Pentru cei de la E!, liderul RM a povestit că trupa lucrează la următorul album. Despre apariția la Grammy-uri, RM a spus: „Este un vis devenit realitate”. Reporterul a amintit despre fanii ARMY și a spus că „îi știu pentru că i-am văzut peste tot. Sunt atât de loiali, și-ar da viața”. Apoi i-a întrebat pe idoli cât de mult apreciază faptul că fanii ARMY îi urmăresc „indiferent de țară, de limbă, în lumea întreagă.Jungkook a răspuns: „Este o binecuvântare că putem primi atâta iubire făcând ceea ce ne place. Suntem atât de recunoscători.” 

Întrebați cine întârzie întotdeauna, toți au arătat către Jimin, spunând că folosesc deja fraza „eu Jimin astăzi”, numele său devenind un verb care înlocuiește cuvântul „a întârzia”. Dar, la Grammy-uri, cel care a întârziat a fost Jungkook, care a dat vina pe lift!

A urmat apoi ceremonia de decernare a premiilor iar cei șapte idoli au urcat pe scenă pentru a prezenta nominalizările pentru Cel Mai Bun Album R&B. Adunați în jurul microfonului, RM a vorbit în numele trupei și declarat: „Crescând în Coreea de Sud, am visat întotdeauna să ajungem pe scena Grammy. Mulțumim tuturor fanilor noștri pentru că acest vis a devenit realitate.” El a încheiat această afirmație cu o hotărâre: ” Vom reveni !”.

În timpul spectacolului, băieții s-au distrat și au fost filmați dansând relaxați ca spectatori, bucurându-se sincer de fiecare moment:

Între timp, prezența băieților la eveniment a devenit trend pe Twitter cu #TearItUpBTS . Ca de obicei, ei au avut un VLive după show pentru a vorbi cu fanii și au reușit să facă să pice site-ul VLive din cauza numărului mare de urmăritori. Unii fani au sărbătorit până și faptul că s-a blocat VLive-ul:

Cu siguranță că sunt mult mai multe momente de menționat, dar am încercat să le aleg pe cele mai discutate momentan, pentru a vă lăsa o primă imagine de ansamblu a evenimentului de la Grammy cu BTS în prim-plan.

Însă nu voi termina fără a vă spune care dintre membrii BTS a fost clar vedeta serii: „the green hair guy”, adică V! Diverse publicații din SUA au postat fotografii ale membrilor BTS pe site-urile de socializare, iar publicul local și-a exprimat interesul puternic față de BTS. Nu numai atât, V a dominat tendințele în timp real din întreaga lume, inclusiv în Franța, Germania, Italia și Arabia Saudită pe Twitter.

De îndată ce a aterizat pe covorul roșu, în costumul său negru impecabil și cu părul de culoarea mentei, V a strălucit și farmecul său carismatic a cucerit publicul global, internetul fiind deodată inundat cu întrebări și răspunsuri  despre V și a fost creat un trend de căutare automată: „Tipul cu păr verde” (“The guy with green hair”).

Comentariile au fost numeroase:

– „Cine este tipul cu părul verde? Cum poate un om să fie atât de frumos!”
– „Oh, într-adevăr, sunt sexy. Mai ales bărbatul cu păr verde.”
– „Nu știu nimic despre K-pop, dar vreau să știu cine este bărbatul cu părul verde, chiar acum.”, „- Tipul ăla cu păr verde abundă în energie și copleșește spectacolul!”

Fanii BTS au răspund cu entuziasm la întrebările publicului local vorbind despre idol și promovând și muzica BTS și trupa:

– „Numele lui adevărat este Kim Tae-hyung și el este un membru de la BTS numit V .”

– „El nu este doar frumos. Ascultă și muzica lui.”
– „Și vocea lui este foarte atractivă. Ascultați cântecele sale solo „Singularity” și „Scenery”, pe care le-a lansat recent „

Felicitări BTS pentru o seară istorică cu adevărat la Grammy și de dorim să revină și la anul, cu și mai mult fast!

 

Surse: kstarlive, allkpop, soompi, kbizoom

Reclame

19 gânduri despre „Trupa BTS își face intrarea în stil coreean pe ușa din față de la Grammy și promite să revină!

 1. Sunt mandra de Lay si BTS! Sunt o mandrie a kpopului! Chiar daca nu sunt army, pot spune ca BTS au reprezentat kpop-ul si l-au dus la cel mai inalt nivel si pentru asta sunt foarte foarte bucuroasa!👏👏👏👏❤❤❤❤🙌🙌🙌

  Apreciat de 1 persoană

 2. Se vede că s-au bucurat de seara și distrat, mă bucur pentru ei enorm. Sper că asta va fi începutul prezenței lor la Grammy, sper să revină și anul viitor și tot în continuare.
  Sunt extrem de mândră de ei!! ❤❤❤❤❤❤❤ Nu KINGs!! 👑👑👑👑👑👑👑👑👏👏👏👏👏👏👏

  Apreciat de 1 persoană

 3. Lay, BTS si Crush ma bucur pentru ei

  Namjoon cu ochelari e moartea mea

  Jk vorbise si el puţin in engleză şi ne’a dat un jungshook.

  Yoongi a fost savage când au fost întrebaţi a 282728 oară cu cine vor sa colaboreze si el a zis „BTS, we love BTS ” il inteleg e boring aceaşi întrebare, da mă bucur că i’au întrebat de noul cb si am aflat si noi lucruri noi si ca va veni cât de curând kabJn

  Apreciat de 1 persoană

 4. Nu ne strica un premiu la Grammy la anu’. Sper sa isi îndeplinească in continuare visele. La fel si celelalte trupe kpop. Un pas mic pentru BTS(e enorm pentru ei) , un pas uriaș pentru istoria kpop-ul.

  Apreciază

 5. Felicitari BTS, ne bucuram pentru reusita voastra si pentru ca va mai relaxati nitel!! Impresionanti prin prezenta, frumosi chiar si fara machiaj…mai ales…frunza de menta….:)))

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s