Internet · Ştiri

Ji Chang Wook a mers la căsătoria lui Lee Pil Mo și Seo Soo Yeon

Image may contain: 4 people, indoor

Lee Pil Mo și Seo Soo Yeon s-au căsătorit în prezența multor colegi actori, iar la nunta lor a mers și Ji Chang Wook, care și-a luat special o pauză de la armată pentru a putea participa la eveniment.

Actorul Lee Pil Mo s-a căsătorit în 9 februarie cu Seo Seoo Yeon, iar la nunta lor au participat toți frații săi din serialul „My Two Perfect Sons„, adică Ji Chang Wook, Son Hyun Joo, care a fost și amfitrionul nunții, și Han Sang Jin, lângă care a stat lângă Ji Chang Wook la nuntă.

Printre alte vedete invitate la nuntă au fost și comediantul Kim Kyung Sik, starul/actorul Kim Jae Wook și frumoasa actriță Lee Ji An.

Mireasa a mulțumit tuturor printr-o postare pe Instagram în care a  încărcat două poze de la nuntă și a scris: “Mulțumesc cu sinceritate tuturor celor care ne-au dat binecuvântările lor. Vom trăi bine.”

Actorul Son Hyun Joo a scris: “Asta va fi ultima nuntă la care sunt amfitrion? Vă doresc multă iubire. Pil Mo, să îmi faci cinste cu makgeolli (vin de orez).”

Han Sang Jin a scris “‘My Too Perfect Sons’ după 10 ani” și a adăugat: “Cum a spus Chang Wook, [ar trebui să facem] un sezon doi pentru ‘My Too Perfect Sons.’” Actorul a postat și poze editate de la nuntă în care apare și Ji Chang Wook cu urechi de pisică desenate, alături de mire, și actorul a postat și o poză din urmă cu 9 ani din timpul filmărilor serialului care i-a apropiat pe actori ca pe o familie.

El a concluzionat: „Suntem la fel ca atunci. Cel mai mare frate care are grijă de adulți, cel de-al doilea frate îi strigă pe cel mai tânăr, eu sunt gazdă și cel mai tânăr continuă să  alerge de jur împrejur. Încă mai avem o muncă de echipă bună. Să fim sănătoși până ne vom întâlni din nou.”

Kim Jae Wook a spus: “Arăt neatractiv alături de voi, dar suprind în poză momentul cu ziua nunții voastre. Vă felicit sincer. Să fiți fericiți orice s-ar întâmpla.”

Kim Kyung Sik a scris: “Felicitări Pil Mo! Ești chipeș și frumos azi. Să trăiești bine.”

Lee Pil Mo și Seo Soo Yeon s-au întâlnit la emisiunea de pe postsul tv Chosun intitulată “Taste of Dating”, în care între cei doi s-au născut sentimente reale. Actorul a decis să se căsătorească cu Seo Soo Yeon și a cerut-o în căsătorie în timpul unei piese în care juca. Cuplul a primit o ofertă pentru a apărea în reality show-ul „Wife’s Taste” și mulți spectatori se întreabă dacă vor putea să îi urmărească pe cei doi și viața lor de familie la tv. Lee Pil Mo și Seo Soo Yeon intenționează să înceapă să locuiască împreună la casa lui Lee Pil Mo după nuntă și luna de miere. Lee Pil Mo va juca în K-drama „Haechi” care a început să fie difuzată în 11 februarie.

Le dorim și noi casă de piatră și așteptăm revenirea lui Li Chang Wook din armată, care se va petrece în luna aprilie.

Sursa: soompi

Reclame

Un gând despre „Ji Chang Wook a mers la căsătoria lui Lee Pil Mo și Seo Soo Yeon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s