Mai mulţi idoli au absolvit astăzi Liceul de Arte Lila şi Şcoala de Arte Hanlim

Idols Graduate From Hanlim Arts School And Lila Art High School

Pe data de 12 februarie au avut loc ceremonii de absolvire la Școala de Arte Hanlim și la Liceul de Arte Lila. Mai mulți idoli, majoritatea născuți în anul 2000, au absolvit și au făcut multe poze în această zi specială.

Bae Jin Young a absolvit Liceul de Arte Lila și a spus că îi va fi dor de școală. Fiind întrebat ce vrea să facă ca un adult legal, idolul a spus: „Vreau să obțin carnetul de conducere și să beau cu tatăl meu.”

Tzuyu și Chaeyoung din TWICE sunt cu un an mai în vârstă decât majoritatea absolvenților de la Școala de Arte Hanlim. Ambele și-au exprimat recunoștința în fața profesorilor și colegilor. Chaeyoung a dezvăluit: „Colegele de grup ne-au felicitat azi dimineață. Nayeon ne-a oferit flori și felicitări făcute de mână. Am fost emoționată.”

Kim Chae Won din IZ*ONE nu mai are statutul de elevă la Școala de Arte Hanlim. Colega ei de trupă, care este și ea elevă la Hanlim, Kim Min Ju, a venit să o susțină. Chae Won a remarcat: „Sincere mulțumiri tuturor celor care m-au felicitat pentru că am absolvit azi.” A adăugat: „Pentru că sunt un adult acum, vreau să dau dovadă de mai multă maturitate, ca Kim Chae Won din IZ*ONE, și vreau să impresionez pe mulți prin perfecționarea mea în mai multe domenii.”

Rocky, Moonbin și JinJin din ASTRO, toți absolvenți la Hanlim, au venit să îl felicite pe Sanha, care a primit diploma de absolvire a Școlii de Arte Hanlim în acest an, pentru că nu a primit-o anul trecut.

Chaeyoung din fromis_9 a absolvit Școala de Arte Hanlim cu susținerea tuturor colegelor de trupă. Ea a dezvăluit: „Când am venit la școală, acum trei ani, scopul meu a fost să debutez. Sunt fericită că am debutat cu fromis_9 și că sărbătoresc absolvirea alături de colegele mele.” Ea a adăugat: „Felicitări tuturor elevilor care au absolvit astăzi, iar eu voi lucra mai mult, pentru a impresiona și mai mult în acest an ca idol.”

Membrii THE BOYZ, Hwall și Sunwoo, au absolvit ambii Școala de Arte Hanlim.

Bomin din Golden Child a absolvit Școala de Arte Hanlim, iar colegii lui de grup, Daeyeol, Jaehyun și Tag, au venit să îl susțină pe maknae.

Jisung și Hyunwoo din TRCNG au absolvit și ei Școala de Arte Hanlim.

Anne din GWSN a absolvit și ea Școala de Arte Hanlim, cu susținerea tuturor membrelor, inclusiv a elevelor Minju și Lena.

Eunbyeol din LipBubble a absolvit Școala de Arte Hanlim, cu susținerea celorlalte colege de trupă.

Toate membrele Dream Note au venit să o susțină pe Miso, care a absolvit Școala de Arte Hanlim.

Aparent, și vocalistul VERIVERY a absolvit Liceul de Arte Lila! Yeonho a fost însoțit de toți membrii, care l-au luat apoi la „The Show”.

sursa

Un gând despre „Mai mulţi idoli au absolvit astăzi Liceul de Arte Lila şi Şcoala de Arte Hanlim

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s