Internet · Ştiri

Minhyuk din BTOB transmite un mesaj video înregistrat înainte de înrolare

Minhyuk din BTOB a plecat săptămâna trecută în armată, mai precis pe 7 februarie, lăsând un simplu mesaj pe Instagram în care a spus „Annyeong”!

În clipul video, transmis prin contul oficial Twitter al grupului BTOB în 11 februarie, Minhyuk a înregistrat un mesaj video pentru fani imediat după concertul său solo.

El a spus: „Așa cum vă puteți da seama probabil, astăzi este ziua în care concertul meu s-a încheiat. Vocea mea este răgușită acum, dar am vrut să înregistrez acest mesaj [înainte de înrolarea mea]. Sincer, m-am gândit dacă ar trebui să înregistrez acest lucru după ce mă tund, dar am simțit ca o mulțime de Melody ar plânge dacă aș face asta. Așa că, în loc de asta, am decis să înregistrez acest lucru ca o super celebritate, ca ​​idolul Minhyuk. „

El a continuat: „Voi fi al treilea membru al BTOB care se înrolează. Sunt sigur că acum mă voi adapta bine la serviciul militar și voi lucra din greu. Veți primi mai multe scrisori de la mine în viitor, așa că sper că timpul va trece repede în timp ce le citiți și așteptați „.

Apoi s-a corectat, spunând: „Nu, nu. Dacă te uiți la asta și aștepți, asta nu va funcționa. Doar … Să mâncați bine, să rămâneți sănătoși, să faceți ceea ce trebuie să faceți și trăiți-vă viața la maxim. Dacă faceți asta, timpul va trece foarte repede. Îmi voi îndeplini cu curaj datoria și sper că toată lumea va zâmbi curajos și strălucitor, așa cum o faceți acum. Când mă întorc, să facem amintiri și mai fericite. Melody, mulțumesc, vă iubesc.”

 

Sursa

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s