Interviuri · Ştiri

Taemin vorbește despre dorul de Jonghyun și înrolarea membrilor SHINee în armată

Revenirea solo a lui Taemin a permis publicului să citească noi interviuri în care idolul vorbește despre viața lui și membrii trupei SHINee.

La 11 februarie, Taemin din SHINee a participat la un interviu înainte de lansarea celui de-al doilea mini-album solo al său intitulat „WANT.” Revenind solo pentru prima oară după un an și jumătate, Taemin a anunțat că se va concentra mai mult pe activitățile sale individuale anul acesta.

Taemin a spus: „La revenirea mea solo pentru prima dată după un timp foarte îndelungat, mi-ar plăcea să pun [toată energia mea] în [promoții] și să arăt multe lucruri diferite. Dacă voi lansa un alt album pe lângă albumul acesta care vine, aș vrea să-mi dezvălui o nouă parte a mea. De asemenea, am planuri să organizez un concert. Se va întâmpla cândva în acest an.”

Membrii SHINee se pregătesc de armată anul acesta, iar Onew este deja în armată din decembrie 2018. Key a fost acceptat în formația militară și se va înrola  pe 4 martie, iar Minho intenționează și el să se înroleze în armată în acest an.

Taemin, care este cel mai tânăr membru al grupului, a comentat: „Mi-am întâlnit membrii pentru prima dată acum 14 ani. I-am întâlnit când am fost în clasa a 6-a și eram la gimnaziu și văzând că unii dintre ei împlinesc 30 de ani mă face să mă gândesc că „a trecut timpul”. „

Idolul a continuat: „Pentru că mereu am mers la același birou și, din moment ce este foarte aproape de casa mea, nu simt că în jurul meu s-a schimbat ceva. Cu toate acestea, din când în când, îmi dau seama cât de mult s-a schimbat totul „.

Taemin a amintit, de asemenea, de Jonghyun și a împărtășit când îi lipsește cel mai mult. El a spus: „Cred că [mi-e dor de el] deodată. Într-adevăr ca din senin. Sunt bine, și apoi, brusc, îmi amintesc de el.”

Idolul a concluzionat: „SHINee a lansat trei albume anul trecut. La vremea respectivă, ne-am gândit: „Mai degrabă decât să ne ascundem, să arătăm mai mult.” Am vorbit între noi că ne vom purta la fel, sperăm că și alți oameni ne vor trata în același fel „.

 

Sursa

Reclame

Un gând despre „Taemin vorbește despre dorul de Jonghyun și înrolarea membrilor SHINee în armată

  1. Cred ca baietii au luat decizia corecta dupa ce Jonghyun n-a mai fost.cand viata te pune in fata unor momente atat de grele,ai doar doua variante,dupa parere mea.ori te ridici si lupti ori te lasi doborat de toate sentimentele negative care apar.
    In alta ordine de ideei,am aflat programul lui Taemin pentru anul acesta.chiar daca colegii de trupa vor fi in armata,el va avea proiectele lui solo.Mult succes Lee Taemin 😘

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s