Internet · Ştiri

Yang Hyun Suk spune că YG pregătește o lansare pentru duo-ul lui Bobby & B.I din iKON + altele

Șeful agenției YG a continuat să ofere informații despre planurile sale pentru 2019 cu privire la ariștii companiei pe care o conduce.

În postare, el a dezvăluit că B.I a venit cu ideea unui album duo hip-hop pentru el și Bobby. Cei doi rapperi, care au lansat anterior piesa „Anthem” pentru albumul de debut al lui iKON „Welcome Back„, se află în prezent în studio și lucrează la înregistrări, cu scopul lansării la mijlocul anului. El a adaugat ca albumul va fi cel mai probabil lansat în luna mai.

Yang Hyun Suk a explicat apoi fanilor că lansarea albumului WINNER a fost amânată la cererea membrilor. „Din cauza programelor lor de sfârșit de an ocupate și a turneului lor, timpul pe care au putut să-l petreacă în studioul de înregistrare a fost limitat și ei și-au exprimat dorința de a adăuga încă una sau două melodii. Din această cauză am anulat înregistrarea care a fost programată pentru luna februarie, iar în prezent lucrează mult în studio”, a explicat el, adăugând că membrii Kang Seung Yoon și Song Min Ho vor lansa și albumele solo în acest an. Yang Hyun Suk a adăugat apoi că fanii vor fi anunțați despre noua dată de lansare de îndată ce aceasta va fi stabilită.

Yang Hyun Suk a încheiat postarea asigurându-i pe fani că va oferi actualizări despre Sechskies, Eun Ji Won, CL, Lee Hi și Suhyun din Akdong Musician într-o postare ulterioară.

Sursa

Reclame

2 gânduri despre „Yang Hyun Suk spune că YG pregătește o lansare pentru duo-ul lui Bobby & B.I din iKON + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s