Artiștii de la JYP Entertainment transmit mesaje de susținere noului grup, ITZY

Watch: JYP Artists Share Messages Of Support For New Labelmate ITZY

Artiștii de la JYP Entertainment au trimis mesaje de susținere noului grup feminin de la agenție, ITZY.

Prima a fost Suzy, care a spus: „Bună, aici este Suzy. Pe 12 februarie 2019, junioarele mele minunate, membrele ITZY, au debutat cu piesa de titlu „DALLA DALLA”. Vă rog să arătați multă dragoste și interes pentru noile membre ale familiei JYP. Mult noroc, ITZY!

După, Junho din 2PM, purtând un zâmbet afectuos pe față, a spus: „Bună ziua, aici este Junho din 2PM. Mulțumesc sincer tuturor celor care au venit astăzi la prezentarea ITZY. Vă rugăm să oferiți dragoste celor mai tinere stagiare și sper cu adevărat că noile noastre stagiare adorabile, care au atâtea calități diferite, vor avea succes. Vă rugăm să apreciați „DALLA DALLA” și sper că veți face drumul ITZY mai ușor în viitor. Vă mulțumesc!

Membrii DAY6 au felicitat, de asemenea, noul grup de la  JYP Entertainment pentru debutul incredibil. Sungjin a adăugat: „Sperăm că puteți să luați parte la multe activități minunate în viitor și noi vă vom sprijini întotdeauna. Mult noroc!

Youngjae, Mark și BamBam din GOT7 și-au arătat sprijinul pentru noul grup de fete. BamBam a spus: „ITZY, grupul pe care toți l-am așteptat, a debutat în sfârșit. Felicitări. Au muncit din greu. Am văzut membrele petrecând foarte mult timp la antrenamente și au muncit din greu pentru a se pregăti.”

Mark a adăugat: „Ca membri ai aceleiași familii, GOT7 va face tot posibilul pentru a vă sprijini„, apoi Youngjae a spus: „Deși nu am putut merge [la prezentare] pentru a vă înveseli, sperăm ca veți primi o răsplată pentru munca voastră și pentru prestația minunată.

Park Jimin din 15& a încurajat, de asemenea, ITZY, spunând: „Toată lumea, ați auzit vestea? ITZY a debutat! Voi susține muzica și spectacolele grupului de acum înainte și voi veți face același lucru, nu? ITZY, felicitări pentru debut. Vă încurajez ca fan! Felicitări!

Următoarele care și-au arătat susținerea au fost membrele TWICE. Tzuyu a spus: „În sfârșit, există un grup fete mai tinere!” Sana a adăugat: „Probabil că sunteți mai neliniștite în stagiul de debut, dar sunt sigură că veți obține rezultate pe măsura efortului depus.” Apoi, Jihyo a promis: „Vom sprijini întotdeauna ITZY ca membre ale familiei JYP, așa că sperăm că fanii se vor uita la ele cu blândețe.

Nu în ultimul rând, fostele membre Wonder Girls, Yubin și Hyelim, și-au arătat sprijinul față de noul grup. Hyelim a remarcat: „Noi  felicităm cu sinceritate ITZY, care are o energie puternică și un concept girl-crush în videoclipul de debut.” Yubin și-a arătat susținerea pentru grup, spunând: „Le-am văzut deseori în sălile de antrenament chiar și înainte de debutul lor. Lucrează din greu, dar au o personalități luminoase și vesele. Le pot simți pozitivitatea și ‘puterea echipei’, așa că sunt foarte fericită că în cele din urmă au debutat.

Yubin și Hyerim au promis să susțină ITZY și să ofere grupului dragostea și interesul lor, cerând fanilor să aștepte activitățile viitoare.

Puteți vedea mai jos întregul clip și videoclipul piesei de debut a grupului de la JYP Entertainment, „DALLA DALLA”:

Sursă: soompi

Un gând despre „Artiștii de la JYP Entertainment transmit mesaje de susținere noului grup, ITZY

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s