Echipa serialului “The Last Empress” va merge în vacanță!

Pentru a sărbători succesul lor, actorii din K-drama “The Last Empress” au primit bilete de vacanță.

K-drama “The Last Empress” se apropie de ultimul episod cu pași rapizi. Printre actorii principali ai serialului se numără Jang Nara, Choi Jin Hyuk, Shin Sung Rok și Lee Elijah. Interpretările solide ale echipei de actori a făcut ca serialul să fie un succes total în rândurile publicului coreean.

Pe 13 februarie, News1 a anunțat că distribuția și echipa serialului vor merge într-o vacanță de recompensă. Mai târziu, în aceeași zi, surse din drama au confirmat știrea, spunând: „Echipa se pregătește în prezent pentru o vacanță de grup”.

„The Last Empress” a început să difuzeze în 28 noiembrie și și-a depășit în mod constant propriile recorduri de rating. Dintre toate dramele difuzate pe posturile publice, „The Last Empress” a fost în mod constant cea mai vizionată. Succesul său este și mai impresionant, dat fiind faptul că drama a avut de-a face cu controverse la început, din cauza accidentelor de la filmări, zvonurilor cu privire la suprasolicitarea echipei și poveștii care se plasează într-un context imaginar în care Coreea de Sud ar fi o monarhie constituțională modernă.

Recent, drama a anunțat că va fi extinsă cu patru episoade. Planurile detaliate pentru vacanța de recompensă vor fi stabilite concret după ce k-drama se va încheia pe 21 februarie.

Voi ați urmărit serialul?

Sursa: soompi

Un gând despre „Echipa serialului “The Last Empress” va merge în vacanță!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s