Gong Myung plânge de bucurie la un eveniment promoțional al filmului “Extreme Job”

Simpaticul actor a fost extrem de emoționat la vizionarea filmului său hit “Extreme Job”.

Pe 10 februarie, vedetele comediei „Extreme Job” au participat la o prezentare specială a filmului la un teatru din Seul. Comediat, în care joacă și Ryu Seung Ryong, Honey Lee, Jin Sun Kyu și Lee Dong Hwi, a făcut recent istorie în vânzări, stabilind un nou record pentru vânzările bilete realizate în istorie de o comedie coreeană.

La vizionare, echipa de actori și-a împărtășit gândurile în ceea ce privește succesul record al filmului, care continuă să aibă rezultate foarte bune în box-office-ul coreean. După ce l-a văzut pe colegul său, Lee Dong Hwi, în timpul ce dădea declarații în fața audienței, Gong Myung nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Deși s-a întors și s-a ascuns în spate în timp ce încerca să se oprească din plâns, Gong Myung a devenit atât de emoționant încât i-a fost greu să mai vorbească atunci când i-a venit să ia cuvântul. Colegii lui Gong Myung l-au mângâiat cu multă afecțiune, iar Lee Dong Hwi a spus în glumă publicului: „Îmi pare foarte rău pentru cei care se întâmplă să se grăbească în seara asta.” Gong Myung a fost de acord și a spus printre lacrimi: „îmi pare foarte rău”. El a continuat: „Mulțumesc foarte mult. Sunt atât de fericit că filmul nostru a avut rezultate atât de bune și că am reușit să vă salut pe scenă pentru o perioadă atât de lungă de timp. Pentru că am primit așa de multă dragoste, voi continua să muncesc din greu în viitor și voi deveni un actor care le oferă la rândul său multă iubire oamenilor. Mulțumesc.”

Puteți urmări un videoclip care surprinde reacțiile de emoție ale lui Gong Myung mai jos, precum și un trailer al filmului:

„Extreme Job” este un film de comedie despre un grup de cinci detectivi care lucrează sub acoperire pentru a prinde o bandă organizată de droguri. Lucrurile se înrăutățesc  mult atunic când restaurantul de pui prăjit pe care l-au înființat pentru a avea o acoperire pentru investigațiile lor devine neașteptat de popular.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s