J-Hope din BTS face o donație generoasă de ziua lui!

Imagini pentru j hope bts

J-Hope a făcut o donație generoasă cu ocazia zilei sale de naștere!

Pe 18 februarie, cântărețul a donat 100 de milioane de won (aproximativ 89 000 de dolari) pentru a susține elevii cu venituri mici. J-Hope a făcut donția prin fundația coreeană ChildFund Korea din Gwangju. El se alătură fanilor săi care au contribuit la aproximativ 35 de proiecte de donații cu ocazia zilei de naștere a idolului. 

De asemenea, J-Hope a mai făcut o donație de 150 de milioane de won (aproximativ 133.000 de dolari), pe data de 20 decembrie pentru ChildFund Korea. O sursă din fundație a spus: „În acel moment, ne-a cerut să nu dezvăluim donația și numele și să-i donăm [banii] în secret pentru a sprijini copiii aflați în dificultate. Beneficiarii donatiei vor investi suma în artă, muzică și sport, deoarece au nevoie de acest ajutor financiar pentru a-și îndeplini visurile și, de asemenea, pentru studenții care au nevoie de asestență medicală.”

Asta înseamnă că J-Hope a donat 250 de milioane de won (aproximativ 222.000 de dolari) pentru ChildFund Korea și se alătură clubului Green Noble ca al 146-lea membru. Oamenii se pot alătura clubului Green Noble, după ce au donat cel puțin 100 de milioane de won (aproximativ 89.000 de dolari).

Președintele ChildFund Korea a spus: „Ne exprimăm recunoștința profundă față de J-Hope, care este membru al grupului global BTS, pentru că și-a amintit de copiii aflați în dificultate și a făcut ceva pentru ei în această zi specială. Vom prețui acest gest, făcând tot ce ne stă în putere pentru a sprijini copiii din familiile cu venituri reduse”.

La mulți ani, J-Hope!

sursa: soompi

7 gânduri despre „J-Hope din BTS face o donație generoasă de ziua lui!

 1. Ciobanu Magdalena

  Baietii din BTS au o inima mare, iar ei nu fac toate aceste donatii pentru faima…dar o fac pentru copii care au nevoie de un sprijin! Jhope te iubim tare tare, si eu iti multumesc pentru tot ce faci pentru acești copii! La multi ani dragul meu Jhope.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kassandra

  O persoană obișnuită de ziua ei /a lui dorește să i se dăruiască ceva, o persoană CU ADEVĂRAT DEOSEBITĂ DĂRUIEȘTE pentru a se simți cu adevărat fericit.Hobi e o persoană cu totul deosebită , a demonstrat o de atâtea ori.TE IUBIM HOBI și îți dorim să ne trăiești MULȚI MULȚI ANI!! 💜

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s