Yoo Jae Suk și Lee Kwang Soo se luptă pentru titlul de ‘Rege al Ghinionului’

Yoo Jae Suk And Lee Kwang Soo To Go Head To Head To See Who Is The True Bearer Of Bad Luck

În următorul episod Running Man, se va da o bătălie crâncenă între Yoo Jae Suk și Lee Kwang Soo pentru a vedea cine este adevăratul rege al ghinionului!

În timpul filmărilor, echipa celebrului show de divertisment marca SBS a trebuit să joace un joc de societate, numit Pirat în Butoi, în care trebuie să înfingi săbii într-un butoiaș, iar dacă piratul va zbura, atunci înseamnă că ai pierdut. Însă, pentru această misiune, câștigător era persoana care reușea prima să facă piratul să sară.

Întrucât Yoo Jae Suk și Lee Kwang Soo sunt renumiți pentru faptul că mai mereu pierd și că au un ghinion imposibil de crezut, mulți au zis că aceștia ar trișa pentru a avea aceste rezultate nefericite. În episodul anterior, în timpul unui joc cu ouă, Lee Kwang Soo a reușit să aleagă exact oul crud dintr-un cofraj de 30 de ouă fierte. Chiar și membrilor din staff le-a venit greu de crezut acest lucru!

Colegii lor au vrut să râdă un pic de ei și i-au implorat să le zică și lor în ce loc trebuie să bage sabia pentru ca piratul să sară din butoi. Yoo Jae Suk și Lee Kwang au ales fără ezitare, s-au uitat unul la altul și tot momentul a fost unul foarte tensionat.

Pentru a vedea cine a fost desemnat Regele Ghinionului, va trebui să urmăriți episodul ce va fi difuzat pe 24 februarie!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s