Agenția Fantagio câștigă procesul împotriva lui Kang Ha Na

Judecătorii nu i-au dat dreptate actriței Kang Ha Na în procesul cu fosta ei agenție.  Aceasta a semnat cu altă agenție în timp ce se afla încă sub contract cu Fantagio Entertainment. 

Anul trecut,în martie,  Kang Han a înaintat o notificare pentru a-și rezilia contractul exclusiv cu agenția, iar ulterior a anunțat că va părasi agenția Fantagio pentru a semna un nou contract cu STARDIUM, agenția lui Na Byung Joon, fostul CEO și fondator de la  Fantagio. Ca răspuns, agenția Fantagio a declarat că vor lua măsuri legale împotriva ei pentru încălcarea contractului.

Comisia de Arbitraj Comercial din Coreea a decis acum că Fantagio și-a achitat cu seriozitate toate îndatoririle față de actriță și că motivele invocate de aceasta pentru rezilierea contractului său erau nule. De asemenea, comisia a spus că nu se poate spune despre contractul ei cu Fantagio că a fost nedrept, pentru căel  a respectat toate prevederile legale. Prin urmare, contractul cu Fantagio era valid.

De asemenea, judecătorii au decis că acuzațiile aduse de Kang Han Na împotriva agenției Fantagio, legate de excluderea din Asociația Coreeană de Management din Entertainment și din Uniunea Actorilor din Media, nu se susțin, deoarece acestea au venit după ce actrița a părăsit Fantagio.

Kang Han Na o dat în judecată Fantagio după ce a semnat cu, Stardium, al cărui fondator a fost concediat anterior de la acționarii de la Fantagio. Fantagio a mai câștigat și plângerea depusă împotriva actriței pentru faptul că aceasta a lucrat timp de patru luni sub alt management, deși contractul ei cu Fantagio era valid.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s