Rapperul ONE va fi biasul lui Park Min Young în drama ‘Her Private Life’

În K-drama ‘Her Private Life‘, Park Min Young va avea o pasiune nebună pentru idolul interpretat de ONE!

ONE revine pe micile ecrane după mult timp de așteptare! Ultimul său rol extrem de apreciat a fost cel din K-Drama „Hwayugi” din urmă cu un an de zile.

După cum s-a raportat anterior, drama ‘Her Private Life’, bazată pe un webtoon cu același nume, povestește despre o femeie care este un administrator de la un muzeu de artă perfect și harnic afară în lumea reală, dar care acasă se transformă într-un fan obsedat – fangirl-zi și noapte stând să se ocupe de bias-ul său absolut. Actrița Park Min Young a fost distribuită în rolul principal feminin, Sung Duk Mi, iar partenerul său masculin va fi actorul Kim Jae Wook, în calitate de șef al lui Sung Duk Mi, pe numele său Ryan.

Recent a fost anunțat și faptul că lista de actori din serial va fi coompletată de Ahn Bo HyunPark Jin Joo, Jung Jae Won (ONE) și Hong Seo Young.

„Actorul rookie” ONE a fost distribuit în rolul celui mai popular membru vizual al celui mai fierbinte grup de idoli, White Ocean, numit Cha Si Ahn. Ahn Bo Hyun va avea rolul prietenului din copilărie al lui Sung Duk Mi, Nam Eun Gi, proprietarul unei săli de judo. Park Jin Joo joacă rolul celei mai bune prietene a lui Sung Duk Mi, Lee Sun Joo – proprietara unei cafenele din interiorul muzeului de artă unde lucreaz[ Duk Mi. În cele din urmă, Hong Seo Young joacă un artist trendy și frumos numit Choi Da In, fostul coleg de clasă al lui Ryan.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s