Idolii ce au început liceul astăzi la Şcoala de Arte Hanlim

Idols Attend Entrance Ceremony At Hanlim Arts School

Câţiva idoli au început astăzi liceul la Şcoala de Arte Hanlim!

În data de 4 martie a avut loc ceremonia de intrare pentru elevii din anul întâi, printre care au fost prezenţi şi câţiva idoli sau viitori idoli. Haideţi să vedem mai jos cine au fost aceştia:

Heo Yun Jin

Stagiara de la Pledis Entertainment care a participat anterior la emisiunea „Produce 48″, a studiat până acum în Statele Unite şi îşi va continua studiile la Şcoala de Arte Hanlim. „Am emoţii, din moment ce e prima dată când merg la şcoală în Coreea de Sud, dar sunt şi foarte entuziasmată. Vreau să-mi fac prieteni şi să învăţ multe lucruri.”

Kangmin din VERIVERY

Kangmin este cel mai mic membru din trupa VERIVERY şi va fi elev în anul întâi. Acesta a comentat: „Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine în acest moment. Voi învăţa şi voi munci din greu în toţi aceşti trei ani pentru a vă impresiona mai mult.”

Yun din ITZY (alături de Chaeryeong şi Ryujin)

Mezina trupei ITZY li se va alătura colegelor ei de trupă, Chaeryeong şi Ryujin, care sunt în anul trei la Hanlim. Yuna a dezvăluit: „Tot ce simt acum sunt o învălmăşeală de emoţii amestecate cu fericire şi entuziasm, din moment ce îmi încep, în acelaşi timp, cariera muzicală şi viaţa la liceu. Fiind mezina trupei, voi munci din greu!”

Samuel

Samuel este mai mare cu un an decât majoritatea elevilor din anul întâi, acesta luându-şi un an de pauză înainte de a intra la liceu. „Din moment ce astăzi încep liceul, simt că e ceva diferit, însă nu sunt sigur ce anume. Vreau să mă simt bine în aceşti trei ani de liceu şi vreau să-mi fac mulţi prieteni buni.”

Park Sungwon din 1THE9 (alături de Jung Jinsung şi Jeon Doyum)

Trupa câştigătoare din emisiunea „Under 19„, care a fost anunţată recent că va debuta cu numele 1THE9, are trei membri ce studiază la Şcoala de Arte Hanlim. Park Sungwon va începe liceul ca student în anul întâi, în timp ce Jinsung şi Doyum sunt în anul doi. Sungwon a spus: „Voiam să intru la Şcoala de Arte Hanlim, prin urmare, sunt foarte fericit că sunt aici. Mă încântă faptul că îmi voi face prieteni noi.”

Hwi din NewKidd (alături de Jin Kwon şi Ji Hansol)

Hwi a fost la ceremonie susţinut de Jin Kwon şi Ji Hansol, ambii fiind absolvenţi ai acestei şcoli. Idolul a spus: „Sunt foarte fericit şi recunoscător familiei şi colegilor mei de trupă care m-au susţinut. Vreau să-mi ating scopurile înainte de a absolvi Liceul de Arte Hanlim.”

Yoo Seon Ho

Yoo Seon Ho este elev în al doilea an de studii la Şcoala de Arte Hanlim şi astăzi a fost prezent în calitate de MC şi artist special care a evoluat la ceremonia de intrare.

Felicitări tuturor noilor elevi!

sursă

3 gânduri despre „Idolii ce au început liceul astăzi la Şcoala de Arte Hanlim

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s