Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun dezvăluie că au dat în judecată 2 foști colegi de trupă pentru defăimare

Lee Seok Cheol And Lee Seung Hyun Revealed To Have Sued 2 Former Groupmates And More For Defamation

Avocatul foștilor membri The East Light, Lee Seok Chul și Lee Seung Hyun, a dezvăluit cu ce se ocupă cei 2 frați.

Pe 5 martie, la ora 10:20 a avut loc prima audiere a cazului producătorul Moon Young Il și a directorului general Kim Chang Hwan de la Media Line Entertainment, care au fost acuzați de vătămare fizică și prejudiciu moral adus fraților din The East Light.

După proces, Jung Ji Seok, avocatul fraților, a dezvăluit: „Cei doi o duc bine. Seung Hyun este în clasa a opta, iar Seok Chul a fost admis la facultatea de transmisie și divertisment la Universitatea Cyber din Seul. Seung Hyun nu mai trebuie să meargă la companie, deci e bine. Seok Chul a mai primit și câteva oferte de promovare.”

În timpul audierii, Media Line a respins toate afirmațiile, și se pare că disputa juridică va fi probabil prelungită, întrucât ambele părți au plângeri. Lee Seok Cheol a mai depus un proces suplimentar pentru defăimare.

Avocatul a explicat: „Frații au dat în judecată 5 persoane pentru defăimare, inclusiv directorul Kim Chang Hwan, președintele agenției, Lee Jung Hyun, un lucrător de la Media Line, care a creat conturi de socializare și pe foștii colegi de trupă, Lee Eun Sung și Jung Sa Gang, care au spus la conferința de presă că tatăl fraților Lee i-a abuzat.”

La o conferință de presă a agenției, care a avut loc cu mai mult timp în urmă, Lee Eun Sung și Jung Sa Gang au spus: „Am auzit de la Lee Seok Cheol că tatăl lor a venit odată la Seul și i-a bătut dimineața devreme. El a spus că tatăl lui le spune deseori fraților să stea culcaţi cu fața în jos, lovindu-i.”

sursa

4 gânduri despre „Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun dezvăluie că au dat în judecată 2 foști colegi de trupă pentru defăimare

  1. Pingback: Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun depun mărturie despre abuzurile suferite la al doilea proces – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s