Lee Yi Kyung, Shin Hyun Soo și Kim Sun Ho sunt foști colegi de școală în “Welcome To Waikiki 2”

K-Drama “Welcome To Waikiki 2” prezintă noi teasere și un trailer proaspăt.

Ultimul trailer se deschide cu cuvintele: „Dacă credeați că am ajuns foarte jos în”Waikiki”, de data aceasta vom ajunge mai jos prin podea.”

Filmulețul oferă apoi un fragment scurt dar dulce al fiecărui personaj ciudat. Kim Seon Ho îl interpretează pe Cha Woo Shik, care ține o chitară și spune: „O să fac tot ce se plătește.” Lee Yi Kyung, care a făcut parte din primul sezon, joacă rolul actorului Lee Joon Ki și spune: „Voi face tot ce trebuie  pentru a reuși„. Shin Hyun Soo joacă rolul lui Kook Ki Bong, un jucător de baseball, și spune: „Mâine soarele va răsări și pe strada mea”.

Moon Ga Young poartă un voal de nuntă și are un microfon în mână. Numele personajului ei este Han Soo Yeon și subtitrarea ei spune: „De la o prințesă la cerșetoare, complotul întorsăturii din viața ei„. Ahn So Hee o joacă pe Kim Jung Eun și subtitrarea ei scrie: „Lăsați toată munca cu jumătate de normă pentru mine !” Kim Ye Won o joacă pe  Cha Yoo Ri și bate ceva în castron în timp ce spune: „Voi proteja Waikiki!”

“Welcome to Waikiki 2” a dezvăluit și noi instantanee cu actorii principali masculini, care îi prezintă în perioada când au fost colegi la școală și apoi la maturitate, fiind suprinși în niște ipostaze tragice/comice.

“Welcome to Waikiki 2” are premiera pe 25 martie.
Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s