Nana și Jang Ki Yong ne arată chimia dintre ei din K-Drama “Kill It”

Sper că stați bine cu inima, deoarece serialul “Kill It” ne „atacă” prin noi instantanee și un teaser cu Nana și Jang Ki Yong!

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu acest serial nou, care va începe curând, drama spune povestea unui asasin profesionist care a trecut la meseria de veterinar, ascunzându-și astfel trecutul, și al unui detective as care este pe urmele unor criminali. Cei doi vor face echipă având o misiune comună, care nu a fost încă desvăluită.

Dar ca să adauge câteva note suplimentare de dramatism așteptării acestui serial nou, care pare a fi unul de acțiune, echipa de producție a lansat câteva poze cu Nana și Jang Ki Yong, precum și  un trailer în care Nana trage la țintă cu o privire ucigătoare, iar mai apoi din umbră se deslușește și silueta lui Jang Ki Yong, spre care aceasta ține îndreptat pistolul.

Cei doi actori au spus că au o chimie foarte bună și că se simt foarte bine la filmări, așa că așteptăm cu nerăbdare să vedem primul episod (fiți pe fază, va fi difuzat în 23 martie!).

 

 

Surse: soompi, hancinema

4 gânduri despre „Nana și Jang Ki Yong ne arată chimia dintre ei din K-Drama “Kill It”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s