Jackson GOT7 dezvăluie detalii despre colaborarea sa cu Gucci Mane și multe altele cât petrece timp alături de cățeluși

Watch: GOT7’s Jackson Shares Story Behind His Collaboration With Gucci Mane And More While Playing With Puppies

Jackson din GOT7 a răspuns întrebărilor puse de fani în timpul unui joc cu diferiți cățeluși.

Pe 9 martie, Buzzfeed a publicat un videoclip cu un interviu dat de Jackson. Membrul GOT7 a început prezentându-se și vorbind despre cum este strigat „cățeluș”, deoarece este născut în anul câinelui. Când cățelușii au intrat, Jackson a început să-i numească și să se joace cu ei înainte de a da interviul. Rapperul a oferit un indiciu despre lansarea noilor produse Team Wang, incluzând pălării, hanorace, tricouri, huse de telefon, paltoane și eșarfe, care va avea loc în august sau septembrie.

Chiar dacă idolul nu are un tatuaj încă, a spus ca vrea sa-și tatueze datele de naștere ale părinților lui pe mâini și a viitorului copil pe spate. Și-a descris, de asemenea, o primă întâlnire ideală, care include hot pot (specialitate chinezească). Acesta a spus, de asemenea, că își dorește o colaborare cu Omarion în viitor. În legăură cu  colaborarea sa cu Gucci Mane pentru melodia „Different Game„, Jackson a explicat: „Am fost foarte surprins. Nu m-am așteptat să răspundă, dar a răspuns în două zile. A spus: ‘Hai s-o facem.’” Ținând fanii în suspans, Jackson le-a spus: „Abia aștept să vă spun despre următoarea mea colaborare.

Idolul a încheiat interviul cu câteva cuvinte încurajatoare pentru persoana sa din trecut și câțiva pupici dulci din partea cățelușilor. Jackson va lansa o nouă melodie, intitulată „Faded”, pe 19 martie. Puteți vedea întregul interviu mai jos:

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s