Un dansator a atins pieptul lui Luda din Cosmic Girls în mod intenționat?

Luda Cosmic girls 2018

Internauții coreeni sunt furioși după ce au observat un detaliu surprinzător de la cel mai recent concert al trupei Cosmic Girls. Se pare că dansatorul lui Luda a atins-o într-un mod necorespunzător.

Cosmic Girls a susținut acum câteva zile concertul „Would You Stay- Secret Box”, unde fetele au evoluat atât cu piesele proprii, dar și cu melodiile altor artiști. Dar, în ciuda spectacolului de neuitat, mulți fani au observat că dansatorul lui Luda a atins-o într-un mod inadecvat în timpul piesei „24 hours” de la SunMi.

wjsn, wjsn profile, wjsn facts, wjsn members, wjsn age, wjsn height, wjsn weight, wjsn facts, wjsn leader, wjsn secret box

Mai exact, dansatorul cu pricina părea că atingea intenționat pieptul lui Luda de mai multe ori: în timpul unei mișcări dansatorul părea că și-a așezat mâna pe pieptul lui Luda înainte de a o pune pe pământ, și pentru a dovedi, fanii au încărcat mai multe gif-uri și videoclipuri în care au comparat prestația lui DoWon și cea a lui Luda.

Animated GIF

Pentru a-și arăta supărarea și pentru a arăta că acest eveniment este grav și nu trebuie trecut cu vederea, fanii au adus în trend hashtag-ul „#JusticeForLuda”, sfătuind Starship Entertainment să ia măsuri pentru a-și proteja idolii mult mai atent.

wjsn, profil wjsn, fapte, membri wjsn, vârsta wjsn, înălțime wjsn, greutate wjsn, fapte wjsn, lider wjsn, casetă secretă wjsn

  • „Este dezgustător!”
  • „Ce naiba… Sunt dezgustată. Dacă Starship nu îl va da afară sau nu îl va da în judecată, fanii se vor înfuria și mai tare.”

https://twitter.com/coffhwi/status/1103527035354275840

https://twitter.com/Wuju_Planet/status/1103722793143857152

https://twitter.com/chuuvis/status/1103797676070572032

https://twitter.com/honeyscharisma/status/1103387584871436290

Cum nu au primit un răspuns de la Starship, fanii au căutat contul de Instagram al dansatorului, unde, ca răspuns la comentariile în care i-au criticat comportamentul, el a publicat o scrisoare în care și-a cerut scuze pentru faptele sale.

wjsn, profil wjsn, fapte, membri wjsn, vârsta wjsn, înălțime wjsn, greutate wjsn, fapte wjsn, lider wjsn, casetă secretă wjsn

Sursa (1) (2)

Un gând despre „Un dansator a atins pieptul lui Luda din Cosmic Girls în mod intenționat?

  1. Kpanda

    :))) mereu cand e un accident de asta e atat de funny . 1 . Acolo nu e un san acolo e mai mult un sutien . Daca ala voia sa atinga o tâță ori ale lui ori ale ei ,tot una . 2 . E vina agentiei ca fac coregrafii cu prea multe atingeri , pe scena se pot intampla multe accident , ca asta . Waaa a lasat fata jos si mana era mai sus , ca sa n.o scape sa-si rupa dintii .

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s