Yong Junhyung din Highlight părăseşte trupa, agenţia confirmă

[Último minuto] Yong Junhyung dejará Highlight después de las recientes controversias

Junhyung pleacă din HIGHLIGHT!

Pe 14 martie, acesta a impărtăşit pe contul personal de Instagram un mesaj unde îşi cere scuze și a explicat situația privind conversaţia pe care l-a avut cu Jung Joon Young în anul 2015.

Bună, acesta este Yong Junhyung.

În primul rând, îmi cer sincer scuze membrilor și tuturor fanilor care au trecut prin momente dificile din cauza mea în ultimele zile.

Când am primit apelul de la agenția mea pentru a confirma cele spuse de canalul SBS 8 O’Clock News pe 11 martie, nu am înțeles în mod clar punctul problemei și am negat că am fost în acel chat. Ca urmare, agenția mi-a luat partea mea și declarat că ştirile sunt false, însă această informație nu era adevărată. Motivul pentru care am spus că [chat-ul] a fost din 2016 în timp ce vorbeam cu agenția să emită o declarație oficială, este pentru că nu mai am mesajele de pe Kakaotalk cu Jung Joon Young, așa că nu am putut verifica data cu precizie. De asemenea, îmi cer scuze pentru că am cauzat mai multă confuzie din cauza asta.

În mesajele KakaoTalk cu Jung Joon Young de la sfârșitul anului 2015, băusem cu o noapte înainte și ne-am dus acasă. După, l-am întrebat cum i-a mers a doua zi. Jung Joon Young mi-a spus că l-au prins după ce a distribuit imagini ilegale și i-am răspuns: „Te-a prins ea?”. În acel moment nu primisem clipul, dar mi l-a trimis mai târziu. În plus, am participat la acele conversații. Toate aceste acțiuni erau foarte imorale și eu am fost un prost. Am tratat asta ​​ca și cum nu ar fi o mare problemă fără să mă gândesc că este o crimă și o faptă ilegală, și este, de asemenea, vina mea că nu am am acţionat cum trebuia [cu Jung Joon Young].

Am fost la un interviu cu un martor despre această chestiune. Am spus tot ce știu fără minciună și am colaborat la anchetă. În timp ce eram la anchetă impreună cu martorul, am văzut conversațiile din trecut și mi-a fost rușine.

N-am participat niciodată la acte ilegale. Dar, am păstrat de prietenia cu Jung Joon Young. Cu toate acestea, știind ceea ce se întâmpla în acea perioadă, am crezut că nu era o mare problemă și mi-am văzut de treabă. Am fost un spectator tăcut în această problemă serioasă în care ar fi putut apărea mai multe victime din cauza acțiunilor mele.

Regret foarte mult că nu am reușit să răsplătesc dragostea care mi-a fost dăruită și că, între timp, am trădat încrederea membrilor și a fanilor care credeam în mine în ciuda acestor controverse. Îmi dau seama de gravitatea acestei probleme, și nu vreau să-i mai rănesc pe fanii și colegii mei, care sunt dezamăgiți din cauza mea. Așa că voi părăsi grupul Highlight pe 14 martie. Voi reflecta asupra mea. Încă o dată, îmi cer sincer scuze.”

După această declaraţie, agenţia lui Junhyung, Around Us, a confirmat că acesta părăseşte trupa pentru binele celorlalţi membrii: „Ne cerem scuze celor care au devenit confuzi prin prima declaraţie. Junhyung a înţeles cât de grav este acest caz şi a decis să plece. Ne pare rău pentru că nu am verificat cum trebuie, provocând multă confuzie. Pe viitor, vom lua măsuri de precauție pentru a evita astfel de cazuri. Încă o dată, ne cerem scuze fanilor care le pasă de Highlight.”

Sursa: soompi

4 gânduri despre „Yong Junhyung din Highlight părăseşte trupa, agenţia confirmă

 1. Kya

  Îmi vine să plâng
  Prin câte am trecut alături de trupa BEAST, am crezut că Highlight o să schimbe trecutul și vor deveni din nou acea trupă care ajungea în topul celor de la Billboard.
  Nici nu pot să cred cât de mult au însemnat pentru mine ca întreg.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Blue Sky

  Mai ies multi la iveală?? Si el ar trebui anchetat, daca il ducea capu ii reclama… aa, si ce cred ei? Daca isi parasesc trupele se rezolva problema?? Toti care au participat la chat.ul ala sunt vinovati.

  Apreciază

  Răspunde
 3. youabby

  „Am fost un spectator tacut”…Si eu ma intreb cati altii mai sunt.agentia intai a garantat pentru el,l-a crezut pe cuvant…
  Acum probabil toate agentiile sunt sub presiune.
  Urata treaba…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s