Femeile filmate de Jung Joon Young se tem + poliția avertizează speculatorii

Poliția coreeană avertizează să nu fie lansate mesaje care conțin nume neverificate ale unor idoli K-pop feminini în scandalul chatului vedetelor și avertizează că difuzarea de materiale video filmate ilegal, cu conținut sexual, este pedepsită prin lege.

După ce numele vedetelor din chatul în care Jung Joon Young a postat filmări cu scene de sex au foste dezvăluite, presa coreeană a început să discute și despre identitatea femeilor cu care membrii grupului de chat au făcut sex.

Reporterul Kang Kyung-yoon, care a lansat povestea despre scandalul clipurilor sexuale dezvăluite de Jung Joon Young pe chat, a vorbit despre femeile înregistrate în secret de cântăreț (aproximativ 10 fete, conform știrilor). Acestea i-au cerut ajutorul disperate atunci când le-a confruntat cu privire la imaginile lor care au circulat în chat.

„Au fost șocate și mi-au spus că au fost înspăimântate”, a declarat Kang Kyung-yoon, reporter care acoperă știrile despre divertisment pentru SBS. „Ele erau îngrijorate că, dacă ar fi fost recunoscute de alții, își vor trăi restul vieții cu o pată rușinoasă pe frunte”.

Kang a spus că „victimele” s-au temut să întreprindă acțiuni în justiție împotriva lui Jung  Joon Young de teamă că acesta le-ar dezvălui identitatea.

Majoritatea femeilor filmate sunt în jurul vârstei de 20 de ani și nu au nimic de-a face cu industria de divertisment. Din acest motiv, poliția metropolitană din Seul, care a fost informată că ar circula deja numele unor idoli feminini prin presă, a dat următorul comunicat:

„De la apariția scandalului, mesaje text care conțin nume de artiști feminini, categorisite ca victime în scandal, s-au extins fără control prin intermediul aplicațiilor mobile de chat. Asta poate provoca daune secundare grave persoanelor listate.”

În conformitate cu Legea privind protecția vieții private, persoanele din Coreea de Sud care „creează” sau „împărtășesc” informații defăimătoare cu privire la o anumită persoană pot fi condamnate la închisoare de până la șapte ani, pot avea licența suspendată până la 10 ani sau pot primi o amendă de 50 de milioane de woni.

 

Sursa: koreatimes.co.kr

 

2 gânduri despre „Femeile filmate de Jung Joon Young se tem + poliția avertizează speculatorii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s