FNC confirmă: Jonghyun din CNBLUE a văzut imagini cu conținut sexual înainte de a părăsi chatul

FNC Entertainment a revenit cu declarații noi legate de Jonghyun din CNBLUE. El a declarat deja poliției că în trecut a făcut parte din camera de chat a vedetelor și că a părăsit grupul la un moment dat.

Jonghyun din CNBLUE se află în armată în momentul de față și toate afirmațiile cu privire la chatul în care se afla și Seungri și alte vedete, în care au fost postate ilegal imagini cu conținut sexual,  au fost făcute prin intermediul agenției FNC.

Inițial, agenția a negat că idolul ar fi văzut imagini cu conținut sexual. În data de 14 martie însă, postul SBS a dezvăluit noi fragmente de conversații din chat, în care Jonghyun făcea remarci nepotrivite și povestea despre partidele lui de sex, cerând femei. Cei de la SBS au afirmat că idolul a văzut pe grup și poze și filmări cu femei.

Iată că agenția FNC a revenit cu un nou comunicat lămuritor, care confirmă unele dintre informații, dar și infirmă faptul că Jonghyun ar fi postat imagini cu caracter sexual:

În [martie] 12, am lansat o declarație oficială cu privire la vedeta agenției noastre, Lee Jong Hyun, spunând: „Relația sa cu celebritățile controversate este doar ca a unei cunoștințe care era în contact cu ei și nu are nici o legătură cu acest incident”.

Înainte de a da declarația respectivă, Lee Jong Hyun, care este în prezent în serviciul militar, a colaborat cu cererea de interogare a poliției, care l-a vizitat la unitate în după-amiaza zilei de 12 martie. Din cele aproximativ 20 de conversații unu-la-unu prezentate de către poliție la acea dată, nu existau filme ilegale pe care le-a difuzat, videoclipuri neadecvate pe care le-a primit sau discuții problematice, astfel încât a relatat declarația sa [ca atare].

Lee Jong Hyun a părăsit chatul cu mult timp în urmă și a fost dificil să confirme faptele exacte privind conversațiile KakaoTalk de acum patru până la cinci ani, astfel încât agenția a putut să transmită o declarație în urma afirmațiilor sale bazându-se pe memoria sa cu privire la trecut. Nu am avut intenția de a ascunde adevărul sau de a acoperi greșelile.

După raportul SBS din [martie] 14, am intrat în contact cu Lee Jong Hyun și am confirmat adevărul. El reflectă și [își dă seama că merită critică pentru că a vizionat videoclipurile prin intermediul KakaoTalk, a avut conversații sexuale necorespunzătoare și conversații inadecvate care degradează femeile, așa cum au fost raportate. El nu ar fi fost un spectator inactiv dacă ar fi avut o înțelegere corectă a sexualității și acest fapt este regretabil. El își exprimă scuzele profunde pentru cei care au fost răniți de  conversațiile imorale și inadecvate pe care le-a făcut fără sentimentul de vinovăție și, de asemenea, tuturor celor care au fost dezamăgiți.

Simțindu-se jenat și îngrozitor, Lee Jong Hyun acceptă criticile publicului cu privire la moralitatea și valorile sale sexuale greșite și este este plin de regrete și se critică. El va fi atent cu privire la toate cuvintele și acțiunile sale ca o figură publică și va reflecta și va accepta consecințele faptelor sale rele.

 

Sursa: soompi

7 gânduri despre „FNC confirmă: Jonghyun din CNBLUE a văzut imagini cu conținut sexual înainte de a părăsi chatul

  1. jwalker

   uite comentarii de genul ma fac sa am dubii seriose in ceea ce priveste ziua de maine… copilasi, nu vorbim despre un scandal in care oppa a fost nerespectuos si n a facut o plecaciune in fata unui senior din industrie .. vorbim despre PROSTITUTIE, DROGURI si FILMARI ILEGALE IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL.. vorbim despre niste femei tratate ca niste CARPE, JUCARII DEMNE DOAR SA L SATISFACA PE OPPA !!!!! NU CONTEAZA CINE A FOST IMPLICAT ACTIV(POSTAT CLIPURI) SAU NU, VORBIM DESPRE UN GRUP DE PERSOANE CARE STIAU CLAR CE SE INTAMPLA SI N AU ACTIONAT DELOC, BA DIN CONTRA..SE DISTRAU PE SEAMA CLIPURILOR POSTATE!!! imi pare rau ca oppa al tau s a dovedit a fi o scarba de persoana.. dar despre femeile in cauza de ce nu vorbim??? .. o spun ca cineva ce l a sustinut pe Seungri atatia ani de zile .. regret fiecare secunda irosita pentru un asemenea caracter .. regret ca … candva… obisnuiam sa sustin un individ ce vede femeia doar ca un bun personal ..

   Apreciază

   Răspunde
  1. Cătă

   Din câte citisem, fusese o confuzie asta cu membrul BTS. Un site din ăsta de știri făcuse un fel de colaj cu pozele celor implicați și era și Taehyung printre ei. Și era ciudat pentru că apărea și Kyungsoo în colaj, dar dacă continuai să citești articolul, cei doi erau scoși din acel colaj. Acum nu știu, asta am citit și văzut eu.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Lucy🌙

  “El nu ar fi fost un spectator inactiv dacă ar fi avut o înțelegere corectă a sexualității și acest fapt este regretabil.” – poftiiiiiim? Buna, sunt jonghyun și am 12 ani și abia descopăr ce este sexul.
  Ce scuza mai e și asta? Cred ca deja își tine fanii de prosti….

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. Pingback: [CCC] Jonghyun părăseşte CNBLUE – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s