Kim Jung Hyun scrie primul mesaj după retragerea din K-Drama “Time”!

Actorul Kim Jung Hyun s-a retras în mod brusc din K-Drama “Time” din motive de sănătate și a dispărut cu totul din viața publică. Presa a raportat anul trecut să acesta suferea de depresie acută și insomnii.

În august anul trecut, actorul s-a retras în timpul filmărilor pentru  drama “Time”  cu o săptămână înainte de final, din cauza diferitelor probleme de sănătate, inclusiv a tulburărilor de mâncat și de somn. În acel moment, partenera lui de filmări, Seohyun, a atacat speculațiile spectatorilor, spunând: „Nu este deloc pentru că nu ne-am înțeles.”

16 martie, Kim Jung Hyun a postat un mesaj pe cafeaneaua oficială a fanilor săi, intitulat „Scriu un mesaj pentru prima dată după ceva vreme”.

El a spus: „Încă lucrez la sănătatea mea. Mai sunt multe lucruri care trebuie rezolvate. Mi-e dor de voi mult și îmi pare rău că v-am îngrijorat. Încerc să comunic mai mult și să devin mai sănătos. „

„M-am gândit foarte mult la întrebarea dacă trebuie sau nu să scriu acest mesaj„, a spus Kim Jung Hyun. „Voi oferi din când în când actualizări și voi deveni un actor care este o sursă de putere pentru toată lumea. Ne vedem în curând.”

Kim Jung Hyun este unul dintre actorii de nouă generație extrem de talentați, cu interpretări intense ireproșabile. Considerat unul dintre cele mai promițătoare talente din actorie, a șocat multă lume atunci când a anunțat brusc că se retrage din viața publică. Îi dorim multă sănătate și să revină curând!

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Kim Jung Hyun scrie primul mesaj după retragerea din K-Drama “Time”!

  1. doina

    am vazut kdrama.talentat e putin spus.a dus in spate aproape tot serialul.un soi de james dean coreean, dar mult mai temperamental. sper din suflet sa isi revina cu sanatatea, il asteapta un viitor stralucit, va face roluri memorabile, sincer abia astept sa il revad in alt proiect cit mai curind

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s