Actorul Kim Min Kyu ne spune ce tip de iubit este

Kim Min Kyu și este mai dulce  decât  pare! La noua emisiune MBC de călătorie romantică  “Love Me Actually”, simpaticul actor Kim Min Kyu a surprins mărturisind cum se poartă într-o relație.

De când așteptam să vă vorbesc, măcar puțin, despre Kim Min Kyuunul dintre actorii care m-au cucerit anul trecut, cu rolul din K-Drama „Rich Family’s Son”, unde a jucat alături de Elkie din CLC!

În primul episod din  “Love Me Actually”, actorul s-a prezentat ca „Actorul Kim Min Kyu, născut în 1994” și a dezvăluit: „Porecla mea este „Băiatul Tofu.” Un băiat „tofu” este o persoană care se potrivește bine cu partenera, dar dacă te uiți dintr-un  unghi negativ, este un om care poate fi târât de partener în orice direcție. Când sunt într-o relație, sunt ușor de convins și îmi schimb des opiniile. Oamenii mi-au spus că este frustrant.”

Actorul a vorbit despre stilul său de întâlniri, comentând: „Când merg la întâlniri, ies în cea mai mare parte cu femei mai în vârstă. Am ieșit chiar și cu o femeie cu șapte ani mai mare ca mine. Îmi place cineva care este matur în gândire și înfățișare, așa că poate de asta am ieșit în mod firesc cu femei mai în vârstă”.

Când a fost întrebat despre farmecul său neașteptat, Kim Min Kyu și-a ales latura lui nedescurcăreața și prostuță.

Sung Si Kyung, MC-ul emisiunii, a reacționat: „Cu cât mă uit mai mult la el, cu atât este mai fermecător. Are farmecul și aspectul pe care ți le dorești. Pentru a fi sincer, acesta este primul meu moment în care îl văd, dar chiar vreau [că arăt ca el]. „

Este fermecător, nimic de zis! Vă invit să urmăriți câteva din șarmurile sale din drama „Rich Family’s Son” puțin mai jos:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s