Patinatoarea Lim Eun Soo rănită după ce adversara, Mariah Bell, a tăiat-o cu lamele patinelor + poze

Patinatoarea profesionistă a Coreei De Sud, Lim Eun Soo, 16 ani, a fost rănită de patinatoarea profesionistă din America, Mariah Bell, 22 ani.

În timpul repetiției oficiale pentru „Campionatul Mondial ISU din Japonia – Programul feminin scurt, Lim a patinat încet pe marginea patinoarului, după ce și-a terminat repetiția. Mariah Bell, conform programului, trebuia să exerseze după tânăra patinatoare, iar când a trecut pe lângă aceasta, i-ar fi tăiat gamba stângă cu patina. Această ,,altercație” a fost povestită de managerul lui Lim pentru All That Sports.

Lim a trebuit să părăsească repetițiile din cauza durerii puternice și a primit tratament de urgență din partea personalului medical. Ea a primit, de asemenea, un tratament suplimentar de către antrenorii Uniunii Coreea de Patinaj.

Un reprezentant al All That Sports, a declarat pentru Spot TV, „Lim Eun Soo patina aproape de margine, cu cât mai mult posibil pentru a nu se interfera cu ceilalți patinatori. Se pare că a fost intenționat, având în vedere cum a venit Bell din spate.” Un alt reprezentant a spus:, „În trecut, am crezut că ar trebui să o ignorăm, dar a fost din ce în ce mai rău pe măsură ce campionatele s-au apropiat. Nu ar fi fost așa de rău, dacă și-ar fi cerut scuze o dată.”

Lim și-a exprimat dorința de a participa în continuare în competiție, în ciuda rănirii ei. În cele din urmă, la campionatul de pe 20 martie, Lim a ajuns pe locul 5 cu un scor de 72,91, în timp ce Bell a ocupat locul 6 cu un scor de 71,26.

Reprezentantul Mariei și-a cerut scuze personal, declarând că respectiva coliziune a fost neintenționată, iar Bell nu și-a putut cere scuze în momentul accidentului, pentru că trebuit să își exerseze numărul.

Lim a decis să accepte scuzele, conform publicației All That Sports.

Mai multe poze au apărut din timpul antrenamentului:

Sursă

3 gânduri despre „Patinatoarea Lim Eun Soo rănită după ce adversara, Mariah Bell, a tăiat-o cu lamele patinelor + poze

 1. Dumy 13

  wow, sunt placut surprinsa ca si aici gasesc stiri despre patinajul artistic, sunt o fana inflacarata a sportului dat, stiu tot ce se poate despre el 😀 chiar si denumirile sariturilor si multe alte chestii ce tin de tehinca patinajului. p.s.chiar daca abia de ma pot tine pe patine :D:D

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dana

  Asa ceva nu se face. A trebuii ca ea(americanca) sa fie descalificata, macar sa fie corect. Urat!
  La ce metode injositare apeleaza unii doar pentru a fi in centru atentie.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s