Cazul „Burning Sun”: 13 arestări și 103 suspecți

Poliția a venit cu noi informații în legătură cu evoluția anchetei care a pornit de la scandalul clubului „Burning Sun” în care Seungri era unul dintre acționari.

La 1 aprilie, comisarul Won Kyung Hwan de la Agenția de Poliție Metropolitană din Seul, a ținut o conferință de presă cu privire la controversele actuale legate de clubul „Burning Sun” și a arătat că poliția a anchetat un total de 103 de persoane și a închis 13 persoane.

Comisarul a arătat că au pus 53 de persoane sub acuzații legate de consumul de droguri la „Burning Sun” și alte cluburi, dintre care șapte au fost închise. Au fost arestate în total 15 persoane, dintre care patru persoane au fost arestate pentru folosirea și / sau distribuirea drogurilor la Burning Sun, iar 29 de persoane au fost acuzate și două persoane au fost arestate pentru că făceau același lucru ]n alte cluburi. Nouă persoane au fost acuzate și o persoană a fost arestată pentru distribuirea drogului de viol numit Gamma-Hydroxybutyrate (GHB).

Un mandat de arestare a fost respins pentru Lee Moon Ho, CEO-ul clubului „Burning Sun”, care a ieșit pozitiv la testarea de consum de droguri. Seungri, unul dintre cei trei investitori inițiali ai companiei „Burning Sun” și care, de asemenea, a lucrat ca director executiv, este încă în curs de investigare.

Poliţia l-a pus sub acuzare pe Seungri și pentru fraudă, pentru delapidarea de fonduri interne de la „Monkey Museum”, alături de CEO-ul de la Yuri Holdings, Yu In Seok.

 

Surse: allkpop, soompi

Un gând despre „Cazul „Burning Sun”: 13 arestări și 103 suspecți

  1. Pingback: Jung Joon Young dă vina pe reporterița care a pornit știrile despre Burning Sun și chatul său + aceasta va dezvălui mai multe vedete implicate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s