Choi Jong Hoon pus sub acuzare pentru că filmat chiar el un video cu un conţinut sexual

Choi Jong Hoon Booked For Sexual Assault Due To Filming Sex Video Without Consent

A fost dezvăluit că fostul membru FT Island, Choi Jong Hoon, a filmat chiar el video-uri ilegale pe care le-a distribuit în diferite chaturi.

Departamentul Provincial de Investigare a Agenţiei Metropolitane de Poliţie din Seul a ţinut o conferinţă de presă în dimineaţa zilei de 1 aprilie, în care a declarat că lui Choi Jong Hoon i s-au adus acuzaţii cu privire la încălcarea Legii în legătură cu Cazurile Speciale şi Pedeapsa lor, printre care şi infracţiunile sexuale.

Choi Jong Hoon este bănuit de înregistrarea unui filmuleţ cu tentă sexuală şi distribuirea a şase altora (cinci dintre care i-au fost trimise lui şi unul filmat de el însuşi).

Poliţia l-a pus sub acuzare pe Choi Jong Hoon pentru distribuirea pornografiei, încălcând Legea cu privire la Protecţia Promovării Informaţiei şi Utilizarea Reţelei de Comunicare etc şi i s-au adăugat acuzaţii cu privire la încălcarea Legii în legătură cu Cazurile Speciale şi Pedeapsa lor, printre care şi infracţiunile sexuale, în timp ce au descoperit că acuzatul a filmat chiar el un video ilegal.

Choi Jong Hoon a distribuit înregistrări ilegale şi în alte chaturi, pe lângă cele în care se află Seungri şi Jung Yoon Young. Acesta a mai fost pus sub acuzare şi pentru mituirea poliţiei şi distribuirea filmuleţelor şi pozelor făcute ilegal.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s