Shin Sung Rok va juca într-o drama romantică + Kim Min Kyu i se alătură

Shin Sung Rok și Kim Min Kyu au fost distribuiți în drama romantică ‘Perfume’.

Agenția lui Shin Sung Rok a transmis următorul comunicat: „Shin Sung Rok a confirmat că va juca rolul principal al personajului masculin în noua drama ” Perfume „(titlu literal) de la KBS.”

„Perfume” este o comedie fantezie romantică despre o femeie de vârstă mijlocie care și-a dedicat viața familiei ei pentru a vedea că se destramă în fața ochilor ei și despre un bărbat care nu are curajul de a găsi dragostea adevărată .

Shin Sung Rok va juca rolul unui designer de moda Seo Yi Do care este gwanjong-ul absolut (un termen coreean care se referă la cei care caută obsesiv să îți atragă atentia). Seo Yi Do este cel mai renumit designer al Coreei, cu un corp perfect, o voce și o față de vis. Cu toate acestea, el are peste 52 de fobii diferite și un total de 35 de alergii.

Pentru rolul principal feminin, actrița Go Won Hee este favorita echipei de producție, însă aceasta încă mai analizează oferta.

Pe 3 aprilie, portalul OSEN a anunțat că simpaticul actor rookie Kim Min Kyu a primit și el o ofertă de a juca în drama. Dacă o va accepta, va fi primul său rol într-o K-drama difuzată de un post public  TV major. Deocamdată nu se știe ce rol i-a fost oferit în serial.

“Perfume” va fi difuzat în luna iunie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s