Choi Jong Hoon a recunoscut că a încercat să dea mită polițiștilor

Choi Jong Hoon a recunoscut în fața anchetatorilor că în 2016, după ce a fost prins de poliție beat la volan, a încercat să dea mită pentru a scăpa.

În 4 aprilie, o sursă din cadrul poliției a spus că fostul lider al trupei FT Island a recunoscut că i-a spus unui ofițer de poliție: „Vă dau bani, așa că treceți cu vederea asta”, când a fost prins în stare de ebrietate în februarie 2016.

De asemenea, poliția a dezvăluit că unii membri ai grupului de chat KakaoTalk în care era și Jung Joon Young au mărturisit că au auzit că Choi Jong Hoon că a oferit 2 milioane de woni (aproximativ 1,762 dolari), apoi 5 milioane woni (aproximativ 4406 dolari) și apoi 10 milioane woni (aproximativ 8.811 dolari ) unui ofițer de poliție ca și cum el ar fi negociat cu el.

Ofițerul de poliție de la stația de poliție din Yongsan, care a fost responsabil de incidentul de conducere în stare de ebrietate al lui Choi Jong Hoon din 2016, a declarat anterior că Choi Jong Hoon i-a oferit 2 milioane de woni (aproximativ 1,762 dolari) și că a respins oferta.

La acea vreme, Choi Jong Hoon a fost prins conducând în stare de ebrietate, cu o concentrație de alcool din sânge de 0,097 la sută. Poliția i-a suspendat permisul și i-a dato amendă de 2,5 milioane de woni (aproximativ 2,203 dolari), dar nu a fost acuzat de tentativa de dare de mită. Incidentul s-a încheiat fără ca presa să îl raporteze.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s