Gikwang din Highlight face cadou fanilor un MV cu o coregrafie incredibilă + Lia Kim!

15544084042526338510448052280339.jpg

Gikwang din trupa Highlight lanseaza un nou MV si o coregrafie desăvârșită cu fosta lui rivala din bătălia de dans, coregrafa Lia Kim.

Lee Gikwang din trupa Highlight a lansat al doilea mv al său pentru minialbumul solo cu care a revenit în luna martie, intitulat I”.

După cum știți, Gikwang este un artist complet care își scrie și produce singur melodiile. La fel și multe dintre coregrafiile sale solo. Idolul a fost unul dintre antrenorii de la emisiunea „Dancing High” unde a creat cu echipa lui coregrafii unice uimitoare. Aici el s-a întrecut cu mult mai experimentata coregrafă Lia Kim care are faimoasa școală de dans 1MillionDance.

Iată ca acum cei doi foști rivali de la „Dancing High” fac echipă și au filmat împreună o coregrafie fresh, energică și provocatoare pentru „Lonely„, o melodie secundară de pe noul album  lui Gikwang, pe care  acesta o cântă cu Jiselle.

Vă invităm să descoperiți dansul incredibil al celor doi, alături de echipa de dansatori ultra talentați ai Liei Kim si să ne spuneți părerea voastră.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s