„Her Private Life” lansează multe teasere fascinante

 

Cum îl va transforma Park Min Young pe Kim Jae Wook dintr-un director serios care urăște fanii sasaeng într-un fanboy total?

Au mai rămas 2 zile până la premiera serialului „Her Private Life” și echipa de producție oferă  noi imagini în care putem observa chimia personajelor principale și la evoluția relațiilor dintre acestea.

Park Min Young va interpreta rolul lui Sung Deok Mi, trăiește pentru munca ei de administrator al galeriilor de artă. Sub fațada ei super profesionistă, Deok Mi are un secret întunecat. Un secret pe care vrea cu disperare să-l păstreze din lume. Un secret care i-a alungat toți iubiții. Un secret care guvernează fiecare moment al vieții sale personale …

Sung Deok Mi este cea mai mare fană a lui Cha Shi An (One). Deok Mi mănâncă, respiră și doarme pentru Shi An. El este soarele ei, luna ei. Întregul său univers se învârte în jurul lui. Acesta este secretul pe care Deok Mi trebuie să îl ascundă de lume.

Și îl ascunde. Cel puțin până când Ryan Gold (Kim Jae Wook), noul director al galeriilor de artă, apare în viața ei. Un pictor renumit, fostul artist transformat în director este o ființă indiferentă față de ceilalți. Dar când descoperă secretul lui Deok Mi, totul se schimbă. Încetul cu încetul, acesta, care disprețuiește comportamentul obsesiv al fanilor, va deveni, la rândul său, un fanboy.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s