Yoochun dezvăluie că nu s-a drogat și că suferă de depresie + s-a gândit la sinucidere

Park Yoochun din JYJ a susținut o conferință de presă de urgență în care a clarificat zvonurile în legătură cu celebritatea “A” care s-a drogat cu fosta lui logodnică, Hwang Hana. Acesta neagă zvonurile și vorbește despre depresia lui teribilă.

Este prima ieșire publică a lui Yoochun în care acesta vorbește despre problemele sale personale.

El a negat toate acuzațiile de consum de droguri, afirmând că nu a luat niciodată în viața sa droguri, dar a recunoscut că a luat somnifere o dată acasă la Hwang Hana. De asemenea, el a dezvăluit că suferă de depresie și chiar că s-a gândit să-și pună capăt vieții.

Citiți declarația completă a conferinței de presă Yoochun de mai jos:

yoochun

Am avut o mulțime de gânduri și griji înainte de a veni aici și a fost un moment foarte dificil. Dar am decis să ies în fața publicului după ce mi-am adunat curajul pentru că am crezut că ar fi bine să spun totul personal. Am făcut tratament pentru depresie. Am fost investigat de mult timp și am fost dovedit legal nevinovat. Cu toate acestea, am trecut printr-un moment dureros, plin de publicul care mă denunța, vină socială și morală și rușine. Am crezut că pot începe din nou după ce mă autogestionez și autolimitez, dar  în schimb am început să mă gândesc că vreau să mor.

Atunci când nu pot să mă iert pentru acțiunile mele, nu pot dormi și în schimb apelez la alcool. Am fost tratat pentru depresie de către un psihiatru și au fost multe zile în care am putut să dorm doar după ce am luat pastile de somn.

N-am luat niciodată droguri. Am fost foarte speriat să văd că Hwang Hana a subliniat că o altă celebritate e implicată în investigația de droguri și care i-a recomandat droguri și că unii oamenii ar dori să indice că acea celebritate am fost eu. Nu am luat niciodată droguri, dar mi-e teamă că eu voi fi etichetat ca un drogat. M-a cuprins frica că, indiferent cât de mult mă zbat și spun că nu sunt eu, oamenii vor fugi și vor crede că sunt eu. Dar pentru că nu am luat niciodată droguri, m-am gândit să mă duc la agențiile de investigare și să le spun că sunt dispus să fiu cercetat.

În primul rând, am decis să mă despart de Hwang Hana la începutul anului 2018 și am încheiat relația noastră. După ce ne-am încheiat relația, am fost amenințat de Hwang Hana, dar m-am simțit rău și am fost cuprins de un sentiment de responsabilitate pentru ea, pentru că ea a fost persoana de lângă mine atunci când am crezut că întreaga lume îmi va întoarce  spatele când eram într- o situație dificilă în 2017. După despărțire, m-a contactat brusc și a venit la mine pentru a-și limpezi capul, să o ascult și să-mi cer scuze și pentru a încerca să o calmez. A fost atât de dureros încât a trebuit să iau o doză de somnifere pentru care primisem rețetă.

Știu că Hwang Hana ia, de asemenea, somnifere pentru depresia ei, dar această medicație nu are nimic de-a face cu mine. Niciodată nu a menționat nimic din episoadele  ei anterioare de droguri sau despre orice medicamente obținute ilegal în fața mea. Mi-a spus că depresia ei s-a înrăutățit de când ne-am despărțit și a continuat să spună lucruri despre cum îmi poartă pică. Am fost foarte surprins și rănit când am citit acele articole.

Dar nu am consumat niciodată droguri și nu am încurajat pe nimeni să folosească droguri. Am muncit din greu pentru a continua cu durerea în fiecare zi, ca să pot promova din nou ca actor. Nu-mi pot imagina că tot efortul pe care l-am depus va fi pierdut din cauza unor droguri. Voi merge la secția de poliție și voi participa sincer la investigații.

Motivul pentru care mă aflu aici este că, dacă accept acuzațiile împotriva mea, aș fi nevoit să-mi opresc promoțiile de celebritate ca Park Yoochun și să mă retrag din industrie, iar întreaga mea viață  va fi redusă la nimic pentru o nedreptate, așa că am venit aici în fața presei, cu o inimă disperată.

Vă mulțumesc.

 

 

Sursa: korea

 

7 gânduri despre „Yoochun dezvăluie că nu s-a drogat și că suferă de depresie + s-a gândit la sinucidere

  1. Lucy🌙

   Mersi de rectificările “frumos făcute”😊✌🏻In declarația originala se spune ca lua adesea somnifere, nu se specifica unde.
   “În primul rând, m-am despărțit de Hwang Ha Na la începutul anului trecut, după ce m-am hotărât să ne despărțim” – luat din articolul “corect tradus”
   Imi place cum ne susținem noi între noi, comunitățile legat de Coreea din Ro 👏

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
    1. Kim Autor post

     Hmm… nu am prea vazut simpatia pt blog …. ba din contra…. „traducerea era diametral opusa cu adevarul”. Din ce spui tu se intelege ca tot articolul era gresit, cand in realitate te referi la o singura fraza. Iar fraza respectiva nu schimba sensul articolului. Apoi faptul ca ai trimis link catre alt blog similar nu face decat sa demonstreze contrariul afirmatiilor tale. Imi pare rau dar noi nu promovam legaturile la linkuri de pe site-uri/bloguri similare . Seara faina!

     Apreciază

     Răspunde
 1. Pingback: Park Yoochun recunoaşte că a consumat droguri! – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s