”Running Man” dezvăluie episodul special a lui Jun So Min!

În episodul din săptămâna aceasta al emisiunii „Running Man„, Jun So Min s-a bucurat de o cursă romantică cu Kim Ji Suk, Lee Yi Kyung și Ha Seok Jin!

În timpul emisiunii din 14 aprilie a reality-show-ului „Running Man”, pentru a sărbători ziua de naștere a lui Jun So Min, cei șapte membri au concurat împotriva ei pentru a decide cine va plăti pentru cina sărbătoritei.

În timp ce membrii „Running Man” au încercat să scape din camera în care erau închiși, Jun So Min a trebuit să-și îndeplinească misiunea înainte ca ei să scape. Ea a avut ocazia să se întâlnească cu foștii ei colegi de platou, Kim Ji Suk, Lee Yi Kyung și Ha Seok Jin. Jun So Min și Kim Ji Suk și-au încheiat misiunea înainte ca membrii „Running Man” să scape din cameră. Pe măsură ce se bucurau de o masă romantică într-un restaurant, Kim Ji Suk s-a comportat ca iubitul perfect: i-a spus că este drăguță, i-a șters gura cu un șervețel, a anunțat că ea îl face gelos când este cu alți tipi, ea îi face inima să bată tare, și, de asemenea, i-a tăiat friptura. După ce au câștigat misiunea, Jun So Min l-a ales ​​pe Yang Se Chan să-i plătească bonul de plată pentru masă.

În timpul misiunii următoare, Jun So Min a trebuit să învețe să danseze tango cu Kim Ji Suk sau Lee Yi Kyung, înainte ca membrii „Running Man” să sosească. Lee Yi Kyung i-a dat lalele lui Jun So Min și a arătat cât de talentat este la dans, sperând să fie selectat de Jun So Min ca partener de dans. Cu toate acestea, Jun So Min l-a selectat pe Kim Ji Suk ca partener.

Drept urmare, Lee Yi Kyung a fost eliminat și s-a alăturat echipei „Running Man” în misiunea lor de a învăța coregrafia piesei IDOL a trupei BTS de la profesorul de dans J-Black. În ciuda eforturilor, Jun So Min a câștigat din nou misiunea și l-a selectat pe Lee Kwang Soo drept următoarea persoană care să se ocupe de cheltuieli.

Jun So Min și-a întâlnit ultimul partener, Ha Seok Jin, pe o pistă de go-kart. Kim Ji Suk a devenit gelos când a văzut-o pe Jun Jun Min că își fixează machiajul înainte de a se îndrepta spre pistă. Kim Ji Suk l-a întrebat pe Ha Seok Jin câte scene de sarut au avut, iar Ha Seok Jin a răspuns: „Am avut si scene de sărut fără pregătire.” Kim Ji Suk a raspuns: „Noi am avut un total de aproximativ 40 de scene de sărut.” Jun So Min l-a ales în cele din urma pe Ha Seok Jin pentru a finaliza misiunea .

Între timp, ceilalți membrii și Lee Yi Kyung au încercat să mute cât mai multă făină într-o ceașcă cu roți. Jun So Min și Ha Seok Jin au câștigat cursa go-kart și l-au selectat pe Kim Jong Kook pentru a acoperi cheltuielile de data aceasta.

Kim Ji Suk s-a alaturat echipei „Running Man” în cursa finala împotriva lui Jun So Min și Ha Seok Jin. Cuplul a fost nevoit să-și facă un selfie în timp ce erau urmăriți de membrii „Running Man”, Lee Yi Kyung și Kim Ji Suk. În cele din urmă, Jun So Min a eșuat în misiunea ei finală. Lee Yi Kyung și Kim Ji Suk au fost fiecare recompensați cu un inel de diamant, în timp ce Jun So Min a primit o pedeapsă amuzantă și a plătit pentru toate cheltuielile ei.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s