Black Pink ia primul premiu cu „Kill This Love” la Inkigayo

BLACKPINK Takes 1st Win For “Kill This Love” On “Inkigayo”

Felicitări trupei Black Pink, fetele au luat trofeul în cel mai recent episod la „Inkigayo”, cu cea mai nouă melodie „Kill This Love”! Pe poziția a doua s-a clasat melodia „Bom” (primăvară) de la BOL4, iar pe poziția a treia – „Beautiful Goodbye” de la Chen din EXO. Momentul anunțării câștigătorului îl puteți privi mai jos:

Artiștii ce au urcat pe scenă în acest episod au fost DIA, BTS, BVNDIT, Super Junior D&E, Stray Kids, IZ*ONE, EVERGLOW, 1THE9, JBJ95, PENTAGON și alții.

BTS – „Boy with Luv”

DIA – „WooWa”

EVERGLOW – „Bon Bon Chocolat”

Stray Kids – „Miroh”

IZ*ONE – „Violeta”

Super Junior D&E – „Danger” & „Watch Out”

Pentagon – „Sha La La” & „Spring Snow”

MOMOLAND – „I’m So Hot”

sursa

30 de gânduri despre „Black Pink ia primul premiu cu „Kill This Love” la Inkigayo

      1. Simona Blag

        Cum adica toti artistii castiga…nu este un concurs ca nu inteleg ???? Dupa cate vad fetele nu au avut prestatie si au castigat in lipsa …asta de „anomalie„, nu particip fizic dar castig virtual…

        Apreciază

        Răspunde
        1. Idontgiveacrap

          Mi se pare bătaie de joc pentru restul artiștilor. Trebuiau să dea direct premiul lui Blank Pink și să stea restul acasă să se odihnească că oricum au săracii nevoie. (Pregătește-te de atac din partea fanilor Blinks, că na, ne-am luat de reginele lor. ) 🙄

          Apreciază

          Răspunde
  1. Raluca

    La prestatia lor scrie comeback special …. Cred ca a fost prima lor prestatie cu noul comeback si nu au fost nominalizati, ca si la la mnet s.a intamplat la fel … Cred, nu stiu daca asa este. 🙄 Dar totusi mi.i se pare o prostie sa dea premiul fara sa performezi.

    Apreciază

    Răspunde
  2. TIA95

    Hai să le omorâm cu pietre acum! just kidding!!!
    Talentul se compara cu voturile? Gelozia e așa de puternică zilele astea. O lupta continua intre blinks si armys.. Adică pe bune? Bp si Bts egal tăiat kpop! Nu mai credeți altceva! Nu ei sunt fundația, ei sunt zidurile iar acoperisul va fi cei ce urmează, Txt, Itzy etc etc!
    Nu câștiga Bts, armys bat câmpii si invers. Pe bune? Voi chiar nu aveți ce face cu viața voastră decât sa va certați?! Voi credeți ca ii doare pe ei de fani? Au bani de îi întorc cu lopata, sunt puternici acum, nu o sa ii dărâme ăștia 10 hateri de aci.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  3. Dumi

    Asa e la emisiunile muzicale. Nu dau premiu la prima prestatie, abia de la a doua. Nu va mai panicati atata. Acum a fost randul fetelor. Felicitati-le pentru castig! Data viitoare vor castiga BTS. Nu va temeti mai e timp, BTS abia a inceput sa promoveze. Deja au luat 2 premii. Altii nu le luau asa repede. Nu mai fiti lacomi! Aveti rabdare!

    Apreciază

    Răspunde
    1. Simona Blag

      Cu scuzele de rigoare, „ CARE PRESTATIE ????„ …eu una nu am vazut nicio prestatie a fetelor in aceasta emisiune , pe bune , sa nu evoluezi pe scena …mai rau sa nu participi si sa castigi premiu asa ceva este de-a dreptul ireal , cred ca numai la coreeni se poate intampla un lucru atat de bizar. ATENTIE : Eu nu spun ca trebuia sa castige BTS, ci oricare dintre artistii care au avut evolutii in aceasta emisune muzicala cum era normal…..

      Apreciază

      Răspunde
      1. A

        Bai obsedatelor, premiul nu se da pentru “cine a cântat cel mai frumos la emisiune” sunt anumite criterii: melodia trebuie sa fie in top 150 Gaon, se iau 50% din vânzări digitale, 32% din social media, 9% on-air, 5% vânzări fizice și 5% voturi și CEL MAI IMPORTANT, toate aceste puncte se calculează cu 13 zile înainte de show. Au trecut 13 zile de când a lansat BTS melodia? Stați cuminți in banca voastră, crizatelor.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Hush

          La ce răspuns ai dat, singura crizată de aici ești tu. În primul rând, nu-ți asuma tu sexul tuturor, că nu știi tu că toți de aici sunt fete. În al doilea rând, mai revizuiește-ți vocabularul, că nu te tragi tu de șireturi cu nimeni. Și în al treilea rând, cu ”băi” vorbești tu la mămica ta în casă, nu cu niște persoane pe care nici nu le cunoști.

          Apreciază

          Răspunde
      2. Dumi

        Vorbeam de BTS acolo. Pentru ei a fost prima prestatie la aceasta emisiune, de cand au revenit. Citesti printre randuri?
        Si Black Pink au fost saptamana trecuta la emisiune, iar acuma nu au mai participat pentru ca nu au putut sa ajunga. Dar nu poti sa zici ca nu au fost deloc. Emisiunile astea sunt vreo cateva pe saptamana. Artistii nu pot sa ajunga tot timpul la ele, mai au si alt program, sunt plecati si in strainatate, au turnee, fasting-uri… Bine ca atunci cand au primit BTS premiu in lipsa nu ati comentat…

        Apreciază

        Răspunde
      3. Simona Blag

        Multumesc frumos pentru explicatiile date privind regulamentul acestei emisiuni , sincera sa fiu chiar nu il stiam …dar crede-ma daca o faceai intr-un mod decent fara a jigni cred ca era perfect …faptul ca nu am stiut aceste amanunte nu cred ca ma face sa devin „OSEDATA„

        Apreciază

        Răspunde
        1. Dumi

          Imi pare foarte rau daca te-ai simtit jicnita! Nu inteleg de ce, dar asta e partea a doua. In primul rand tu ai comentat la ce am scris eu si ai dorit explicatii, pe care eu ti le-am oferit. Daca esti atat de informata si stii totul de ce ai mai comentat, cand ce am scris nu te viza in mod direct pe tine? Si zici ca esti jicnita, cand eu am avut bunavointa sa-ti raspund si intr-un mod frumos. Eu ar trebui sa ma simt „jicnita” ca nu ai inteles ce am vrut sa zic si intrebi fara rost cand nu ai nevoie de explicatii. Hotaraste-te! Si simte-te cum vrei, esti libera…

          Apreciază

          Răspunde
  4. Lucy🌙

    Doamne fereste de unii :)))) Va pierdeti mai mult timp cu hate pentru BP decat sa ii sustineti pe BTS :)))) premiile se dau abia dupa cateva zile/o saptamana de la inceperea activitatilor la show-uri, fiecare avand criteriile lor pt asta. Si alti artisti care nu au evoluat cu melodia lor la emisiuni tot au primit premii (inclusiv BTS) pt ca nu e un criteriu obligatoriu, de ce nu v-ati plans atunci? :)))) Stati linistiti ca o sa isi castige BTS premiile si lasati-i pe fanii altor artisti sa se bucure de castigul trupei lor.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Raluca

      Vad ca tu te bagi peste tot … Eu nu vad nici.un hate aici… Au intrebat…d.aia e facut acest site… Sa iti dai cu parerea… Dar ma rog, sariti repede si d.ati vina pe army…

      Apreciază

      Răspunde
    1. gyeheonminnie Autor post

      o mica recomandare…
      cand vrei sa introduci un videoclip in comentarii postezi linkul videoclipului si apesi „enter” de 2 ori, așa videoclipul se insereaza aici și nu trebuie să mergem pe youtube pentru asta

      (la fel merge si cu imaginile. un mic spatiu (sau „enter”), apoi linkul imaginii (trebuie numaidecat sa aibă extensia .jpg), apoi de 2 ori „enter” și imaginea se insereaza in comentariu

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
  5. hyunamyou

    Sunteti fani kpop, dar nu stiti ca nu se da niciodata premiu de la prima prestatie? Adica pe bune acum… Si daca stiti criteriile pe care se castiga la Inkigayo, atunci stiti ca au castigat corect, la fel si multi alti artisti YG.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu