Acțiunile lui J.Y. Park cresc în valoare, în timp ce ale lui Lee Soo Man și Yang Hyun Suk scad

Park Jin Young’s Stock Holdings Rise In Value As Lee Soo Man’s And Yang Hyun Suk’s Fall

Potrivit unui nou clasament, fondatorul JYP Entertainment, Park Jin Young, l-a depășit pe Lee Soo Man și devine vedeta coreeană care deţine cele mai valooase acţiuni.

Pe 21 aprilie, site-ul coreean chaebul.com a publicat o nouă listă a vedetelor care dețin cele mai multe acțiuni în  companiilor lor.

Șite-ul a declarat că din data de 18 aprilie, valoarea de 17,8% deținută de Park Jin Young în JYP Entertainment a crescut cu 1,0% de la sfârșitul anului 2018. În prezent, acțiunile deținute de producătorul şi cântărețul în cadrul companiei sunt estimate a fi în valoare de 192,2 miliarde woni (aproximativ 169,1 milioane de dolari).

Între timp, valoarea stocurilor lui Lee Soo Man, fondatorul SM Entertainment și Yang Hyun Suk, fondatorul YG Entertainment, au scăzut încă de la sfârșitul anului 2018. Începând cu data de 18 aprilie, JYP Entertainment a fost singura dintre cele trei agenții care deține o capitalizare de piață de peste 1 miliard de woni.

Lee Soo Man, care a fost vedeta coreeană cu cele mai mari acțiuni la sfârșitul anului 2018, a ocupat locul al doilea pe listă, după ce a înregistrat o scădere cu 21,1% a valorii acțiunilor SM Entertainment. Valorile sale deținute în companie sunt, în prezent, estimate a fi în valoare de 181,8 miliarde woni (aproximativ 159,9 milioane dolari).

Yang Hyun Suk a ajuns pe locul al treilea în listă, acțiunile pe care le are asupra companiei  YG Entertainment sunt estimate la 126,3 miliarde woni (aproximativ 111,1 milioane de dolari) după o scădere cu 20,3% la sfârșitul anului 2018.

A patra celebritate a fost actorul Bae Yong Joon, care deține, în prezent, acțiuni în valoare de 37,9 miliarde woni (aproximativ 33,3 milioane de dolari), după ce a vândut agenției SM Entertainment compania KeyEast la începutul anului 2018. Actorul a înregistrat o scădere cu 21,1% a acțiunilor.

Sursă

Lasă un comentariu