Emisiuni · Ştiri

Adevăratul motiv pentru care membrii BTS erau indispuşi în timpul interviului ”Sunday Morning”

BTS și-a făcut recent apariția pentru un interviu la postul de radio american CBS, „Sunday Morning” . În timpul interviului, fanii au observat că membrii trupei nu erau la fel de fericiți și optimiști ca de obicei.

Motivul era ilustrarea hărții peninsulei coreene. Dacă vă uitați atent, pe hartă apare titlul de „Marea Japoniei”. Și dacă cunoașteți bine istoria coreeană, ați fi foarte conștienți de faptul că atât Coreea de Sud cât și Coreea de Nord nu au avut relații foarte bune în trecut cu Japonia.

Coreenii au criticat de asemenea mass-media din SUA pentru utilizarea unei hărți care ar putea dezinforma oameni care nu cunosc istoria națiunii și informațiile geografice. Membrii BTS, în mod clar, nu păreau deloc fericiți să vadă cum era reprezentată harta. Puteți vedea expresiile lor mai jos.

 

sursa

Reclame

8 gânduri despre „Adevăratul motiv pentru care membrii BTS erau indispuşi în timpul interviului ”Sunday Morning”

 1. Orice persoana ar fi reactionat la fel la ceva de genul acesta.
  Totusi, nu cred ca doar asta era motivul, probabil erau ai obosiți.
  A iesit un interviu bun chiar dacă au fost indispusi.
  Frumos ar fi ca cei care au pus poza aceea cu harta sa.si ceara scuze..

  Apreciat de 1 persoană

 2. Of, e o chestie a coreenilor vs japonezii.
  În primul rând, Coreea a cerut ca numele să fie schimbat în Marea de Est la o conferinţă ONU, Japonia susţinându-şi poziţiile ca denumirea să rămână neschimbată (fireşte). Coreea de Sud a cerut să fie schimbat în Marea de Est sau ceva de genul, iar Coreea de Nord ceruse să fie schimbată în Marea Coreei sau ceva pe acolo…nu îmi mai amintesc sigur :)))))
  Chestia e că cerinţa Coreei a fost respinsă (dar ei tot susţin că aia e Marea de Est) şi pe toate hărţile internaţionale (cu excepţia celor din Coreea) marea e denumită Marea Japoniei, eu una nu îmi amintesc de la geografie nicio Mare de Est, doar aia a Chinei. Prin urmare, cei de la show nu văd să poarte vreo vină din moment ce, în mod oficial, aşa este denumirea mării.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mie mi-au parut mai degraba linistiti (cred ca ne-am obisnuit cu ei mult mai energici) nu cred ca Marea Japoniei a fost un motiv de suparare, chiar nu cred ca erau suparati, erau doar linistiti si ceva mai seriosi.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s