Internet

Ariana Grande şi Black Pink se întâlnesc la Coachella

blackpink

După ce și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a se întâlni cu Black Pink, Ariana Grande și trupa feminină s-au cunoscut în sfârșit la Coachella.

Artista americană a dezvăluit anterior că este o fană a popularei trupe k-pop și că arde de nerăbdare să se întâlnească cu cele patru membre, fanii fiind foarte încântați, gândindu-se la faptul că acestea se pot cunoaște la festivalul de muzică. Chiar dacă în prima săptămână artistele nu s-au putut vedea, a doua săptămână a evenimentului a făcut ca dorința Arianei Grande să devină realitate.

Câțiva fani care au participat la eveniment au dezvăluit că le-au văzut pe LisaJennie și Rosé în public atunci când Ariana Grande a interpretat câteva dintre melodiile sale pe scena, dar membrele trupei de la YG Entertainment au fost apoi văzute mergând în spatele scenei alături de cântăreață.

După întâlnirea idolilor, fanii așteaptă ca pe rețelele de socializare să apară mai multe fotografii cu cele patru cântărețe împreună.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Reclame

5 gânduri despre „Ariana Grande şi Black Pink se întâlnesc la Coachella

  1. Eu stiam ca nunta fratelui ei e prin mai….am citit undeva (in fine,idk)Sunt super cute împreună cu Ariana Grande ,cine stie poate in viitorul apropiat vor avea o colaborare(ar fi super)😂💙👑

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s