Kim So Yeon dezvăluie cum a început relația ei cu Lee Sang Woo

Actrița Kim So Yeon a dezvăluit secrete ale începuturilor relației ei cu Lee Sang Woo.

Kim So Yeon apare în prezent în K-drama „Mother of Mine”, în care îl are partener pe frumosul actor Hong Jong Hyun. Ea a fost invitată la emisiunea KBS 2TV ‘Happy Together 4‘ și întrebată despre cum a început relația dintre ea și soțul ei, actorul Lee Sang Woo. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor din 2016 pentru drama”Happy Home„.

Ea a spus: „De fapt, nu am vorbit de prea multe ori în timpul dramei noastre, dar după aproximativ de 6 luni de filmare, el m-a sunat brusc dimineața. Lee Sang Woo a spus: „De fapt, am băut câteva pahare”.  Am fost confuză, apoi Jung Chang Woo i-a smuls telefonul și a mărturisit în numele lui spunând: „Sang Woo-ssi spune că îi place foarte mult de tine , So Yeon”.”

Kim Yeon a continuat: „Am început să ne întâlnim aproape de sfârșitul dramei. Nu a existat o mărturisire directă, dar Lee Sang Woo era la telefon cu Lee Sang Yoon și i-a spus: „Lasă-mă să îi dau telefonul prietenei mele” și mi-a dat telefonul și ăsta a fost începutul.”

Kim So Yeon a împărtășit, de asemenea, modul în care ei aveau întâlniri secrete. Ea a spus: „Ieșeam la 7  dimineața la un restaurant de tip drive in. Ne luam la revedere la ora 10 seara pentru a ne vedea la 7 dimineața din nou a doua zi”.

Ea a adăugat că întâlnirile romantice de 15 ore au fost mai dure decât filmările pentru drama și a spus: „Mă prefăceam că sunt cocoșată pentru a nu fi prinși și m-am gândit că nu ne-au prins, dar se pare că oamenii doar s-au prefăcut că nu ne vedeau.”

 

Sursa: allkpop

Un gând despre „Kim So Yeon dezvăluie cum a început relația ei cu Lee Sang Woo

  1. youabby

    „Mă prefăceam că sunt cocoșată pentru a nu fi prinși și m-am gândit că nu ne-au prins, dar se pare că oamenii doar s-au prefăcut că nu ne vedeau.”
    Ce dragut!!!oamenii doar s-au prefecut da nu-i vedeau.adica dupa parerea mea e ca a fost un cuplu acceptat de cei din jur si i-au lasat in pace.le doresc sa fie o familie fericita!😄

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s