MV-ul lui Taeyang „EYES, NOSE, LIPS” a ajuns la 150 milioane vizionări!

Videoclipul melodiei solo a lui Taeyang din Big Bang „EYES, NOSE, LIPS”  a  trecut de 150 de milioane de vizionări pe YouTube.

Taeyang este în armată, dar fanii continuă să se bucure de muzica lui iar „EYES, NOSE, LIPS” este cu siguranță una dintre melodiile sale cele mai de succes. Muza care a inspirat versurile melodiei scrise de idol este Min Hyo Rin, care în anul 2014, atunci când a fost lansat MV-ul, era iubita lui. Cei doi s-au căsătorit în februarie 2018, înainte de înrolarea membrului Big Bang.

Observând că MV-ul are 150 de milioane de vizionări, unii fani au comentat: „încă sunt îndrăgostită de acest cântec”, „Taeyang ar trebui să facă mai multe cântece ca acesta „, „150M 🎉🎉 încă 50M pentru a ajunge până la 200M hai să o facem vips 👑” .

Melodia puternică a atins inimile tuturor iubitorilor de K-pop, nu numai cea a fanilor VIP. Un alt MV, în care Taeyang o interpretează în duet la „Fantastic Duo”, are și el 85 de milioane de vizionări, ceea ce dovedește succesul acestei piese deosebite, pe care vă invităm să o urmăriți din nou mai jos:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s