Ştiri

Tot mai mulți coreenii sunt de acord ca BTS să primească scutirea militară

Imagini pentru bts grammy

Din moment ce trupa BTS a fost recunoscută pentru rezultatele sale impresionante care au dus la creșterea prestigiului național, tot mai multă lume a început să se întrebe dacă grupul va primi o scutire militară. În ciuda faptului că este un subiect delicat în Coreea de Sud, în ultima vreme primește o mulțime de reacții pozitive!

Pe 21 aprilie, CBS Sunday Morning a publicat un interviu oferit în exclusivitate de BTS. În timpul unei conversații, intervievatorul de la CBS a pus o întrebare cu privire la înscrierea obligatorie a membrilor în armată. Auzind întrebarea, Jin a asigurat că artiștii vor începe serviciul militar, de îndată ce vor fi chemați pentru a îndeplini această datorie.

La scurtă vreme de la publicarea interviului, videoul a ajuns viral pe rețelele de socializare din Coreea de Sud, iar subiectul cu privire la scutirea militară a băieților a fost adus din nou în discuție. Dacă în cea de-a doua parte a anului trecut existau mulți coreeni confuzi în legătură cu eliberarea, acum cei mai mulți dintre ei o susțin!

Potrivit rapoartelor, marea majoritate a utilizatorilor de rețele de socializare care au lăsat comentarii la articolele despre scutirea militară pe care ar trebui să o obțină membrii BTS, au fost de acord cu această idee, iar câteva dintre reacțiile lor le puteți citi un pic mai jos.

 1. BTS ar trebui să primească o scutire!!
 2. BTS face mult mai multe lucruri impresionante pentru Coreea decât Oh Ji Hwan (un jucător de baseball), merită scutirea ㅋㅋ
 3. În astfel de momente mă simt prost, aproape că vreau să merg în armată în locul lor. Vă susțin, indiferent de orice!
 4. În cazul în care BTS sau Son Heung Min (fotbalist) ar primi o scutire militară, bărbații din Coreea nu ar avea nimic împotrivă.
 5. Revizuiți întregul sistem, astfel încât BTS să poată să obțină o eliberare. De ce oamenii, despre care nici măcar nu știm nimic, primesc privilegii, iar grupul pe care îl cunoaște întreaga lume și care ocupă primele locuri în topurile muzicale mondiale nu primește? Este puțin nedrept, nu-i așa?
 6. Înțeleg că este dificil pentru militari să stabilească standarde pentru cei care să primească beneficii, dar trimițând acest grup în armată va fi mai mult o pierdere pentru Coreea decât un profit!
 7. Sunt 100% de acord cu scutirea militară ~ !! Sunt un soldat care servește în rezervația Forțelor Aeriene.
 8. Sper ca toți membrii să servească în același timp, astfel încât pauza să fie una scurtă ~
 9. BTS are o popularitate la nivel Beatles, merită o excepție
 10. Cât de amuzant, cineva ca Oh Ji Hwan este eliberat de serviciul militar, în timp ce BTS, care aduce toți banii străini în țară, trebuie să slujească în armată … ce prostie ㅋㅋ
 11. Susțin ca BTS să primească o scutire militară
 12. Ironia este că fandomul lui BTS este numit ARMY, în traducere – armată….

Voi ce părere aveți?

Între timp, BTS a revenit cu melodia de titlu „Boy With Luv”, iar la moment promovează în mod activ la emisiuni muzicale din Coreea de Sus. De asemenea, se bucură de succesul obținut cu noul album „Map Of The Soul: Persona”.

sursa

Reclame

21 de gânduri despre „Tot mai mulți coreenii sunt de acord ca BTS să primească scutirea militară

   1. Faza cu Suga , ea s.a referit ca ce spune Yoongi asa se va intampla… Daca el nu vrea, nu o sa se duca , cv de genul 😂

    Apreciază

   1. Când menționează coreeni in articole se referă la populația de rând, la un mod general. Ca doar nu stau oamenii obișnuiți și comentează la articole sa nu meargă oppa in armata, ci fanii.

    Apreciază

   2. Vaii…ce nume frumos ai 😂😂😂 ma uitam si eu la nume si vad faza cu ” nu mai comenta prostii” si chiar i.i se potriveste acestei persoane care a comentat in fata ta 😂😂😂

    Apreciază

 1. dap si la izbucnirea unui razboi o sa se mai tina cont pentru nu stiu ce premii sau vizualizari :)))
  nu mai comentez de comparatia cu Beatles, ca nu isi are rostu
  aici e vorba de trecutul si siguranta tarii
  armata in coreea de sud nu se face de drag, ca vor neaparat. sunt constransi din cauza relatiilor nu foarte bune cu coreea de nord. au fost si in razboi. dar cine sa mai stie istorie in vremea noastra

  Apreciază

  1. De acord cu tine kaila, dar izbucnirea unui război in viitor este foarte putin probabila pentru ca se evita repetarea greselilor din trecut.
   Chiar coreenii au zis ca cei care aduc prestigiu țării sunt scutiti. Bts nu doar ca au adus prestigiu, dar au si o contribuție mare la creșterea economiei țării.
   La noi nu e armata obligatorie, dar sa fii sigura ca toti bărbații vor fi trimiși pe front in caz de ceva, trebuie doar sa învețe să tragă cu arma.

   În ziua de azi de cand cu nato, o țară nu va duce sigura un război. In caz ca cineva se trezeste sa atace o țară membră nato sau cu relații militare se stie ca alte state vor trimite militari în defensivă.

   Apreciază

 2. Iarasi subiectul asta… !
  Uhh, cred ca e cel mai dezbatut subiect din Coreea cat si din k-pop.
  O sa o mai spun inca odata, chiar daca ma repet!
  Baietii isi doresc sa-si serveasca tara, e ceva rau in asta?! – Eu nu cred.
  Noi, fanii, de acord ii iubim foarte mult si ii respectam, dar totusi… Hai sa-i lasam sa decida singuri ce vor sa faca.
  S-a adus in discutie chiar si o lege speciala pentru ei. Dar dincolo de toate legile, scutirile si mai stiu eu ce, sunt ei. Daca ei isi doresc sa se inroleze si sa-si serveasca tara, asta or sa faca, ca ne place ca nu ne place.
  Suntem fani, ne nunim ARMY! Noi trebuie sa-i sustinem pana la capat! Indiferent de situatie, la bine si la greu, impreuna!
  Deciziile le trebuiesc respectate, ei trebuie respectati pentru ca isi doresc sa serveasca tara.
  Felicitari baietii! Felicitari Jin!

  Apreciază

 3. M-am săturat să văd subiectul ăsta acum peste tot pe internet! A zis cineva că pleacă sau ce doamne de tot se aduce vorba despre asta?
  Nici nu au împlinit 6 ani de la debut și încă sunt tineri!
  Nu spun că nu sunt de acord să fie scutiți dar e alegerea lor iar fanii o să îi aștepte!
  Serios că unii sunt obsedați de drame și politică!
  Vreau să se discute despre asta când o să fie momentul nu acum ca să distrugi fericirea unui om și să-l faci să se simtă presat!

  Apreciază

 4. Mama unele când vedeţi chestii de genul despre BTS vi se ridică flacăra ,DECI NU CUM SE POATE CA ASTIA SA NU FACA ARMATA OMG NUU DACĂ OPPARI MEI FAC TREBUIE SĂ FACĂ SI EI NU ACCEPT 😤😤😤😤

  Tot voi dacă era vorba de trupa voastră : OMG AR FI SUPER AR MERITA AU MUNCIT ATÂT DE MULT PENTRU ŢARA LOR 😍😍

  Unele săriţi mai sus ca si canguril, staţi calm că membrii au zis că vor servi armata ,puteti să dormiţi mai bine noaptea acum😂😂😂

  Apreciat de 2 persoane

 5. Sunt de acord sa fie scutiți. Chiar merita, daca un olimpic de care nu am auzit primește scutire sau daca un cântăreț la flaut necunoscut primește scutire pentru un premiu de ce sa nu primească si ei?

  Nu cred ca e nevoie sa le enumăr reușitele ca sa dovedesc ca au adus prestigiu si multi bani coreei.
  Chiar nu cred ca va castiga coreea un război cu 7 militari în plus, dar nu va fi vorba de război. Ar fi in interesul lor ca in timpul ala sa ii lase sa se dezvolte si sa urce in topuri ca sa aduca si mai mulți bani în țară.

  Apreciază

Comentariile sunt închise