Ştiri

Dowoo, ex-A-JAX, se însoară!

Former A-JAX Member Dowoo Announces Marriage With Letter To Fans

Fostul membru A-JAX, Dowoo (pe numele de scenă Hyeongkon) se pregăteşte de însurătoare!

În data de 24 aprilie, a fost anunţat că Dowoo se va căsători pe 11 mai într-o locaţie din Gangnam. După cum a fost dezvăluit prin intermediul unui interviu, logodnica sa e cu doi ani mai mare şi a lucrat anterior drept model în Japonia. Cei doi s-au întâlnit când acesta promova cu A-JAX acolo.

La scurt timp după ce s-au răspândit veştile despre nuntă, Dowoo a postat o poză de nuntă adorabilă pe contul său de Instagram şi a lăsat un mesaj fanilor:

„Bună, sunt Dowoo care era cândva Hyeongkon. Urma să anunţ veştile despre nuntă pe parcurs şi în linişte… Ceva mai devreme a fost postat un articol de nicăieri, aşa că trebuie să vă aduc la cunoştinţă ştirile în acest fel. 

După ce a expirat contractul trupei A-JAX, voiam să încep cea de-a doua mea viaţă nu ca idol, ci ca un bărbat alături de persoana pe care o iubesc!

Vreau să-mi cer scuze, dar şi să-mi exprim recunoştinţa faţă de oamenii la care ţin şi care m-au susţinut în tot acest timp, chiar dacă am multe neajunsuri.

Le mulţumesc tuturor care m-au felicitat după ce au auzit noutăţile.

Pe viitor, voi deveni o persoană care lucrează mai mult decât oricine altcineva, ca soţ şi cap al unei familii, aşa că vă rog să mă urmăriţi şi în continuare.”

View this post on Instagram

안녕하세요 형곤이었던 도우입니다. 결혼 소식은 조금 더 천천히 조용히 알리려고 했는데 ….. 앞서 갑자기 기사가 나오면서 이렇게 소식을 전하게 되었습니다~ 에이젝스의 계약이 종료가 되고 이제 아이돌이 아닌 현실속의 한남자로서 사랑하는 사람과 제2의 인생을 살아가고자 합니다! 긴시간 동안 너무나 부족한 저를 아껴주시고 응원해주셨던 많은 분들에게 죄송함과 동시에 감사함을 전하구요, 소식듣고 축하해주신 모든 분들에게도 너무나 고맙고 감사하다는 말씀 드립니다. 앞으로 남자로서, 남편으로서 한가족의 가장으로서 누구보다도 열심히 사는 모습 보여드릴테니 앞으로도 지켜봐주세요

A post shared by 도우 ドウ DoWoo (@ddow88) on

Dowoo a debutat ca liderul trupei A-JAX în 2012 şi trupa a lansat mai multe albume, printre care “ONE 4 U,” “HOT GAME,” “2MYX,” “Insane” şi “Snake.” Acesta a mai jucat şi în „Iris 2” de pe KBS 2TV, iar după ce şi-a schimbat numele de scenă în Dowoo, a apărut în mai multe musicaluri,  arătându-şi talentele muzicale şi de actorie.

În data de 31 martie, contractul trupei cu DSP Media a expirat după 7 ani, iar membrii au decis să o ia pe căi separate. La moment, Dowoo ţine legătura cu fanii prin intermediul canalului său de YouTube, „Dowoo TV”.

Felicitări cuplului!

sursă

Reclame

Un gând despre „Dowoo, ex-A-JAX, se însoară!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s